K-3 Döntő: 2009 január

k-3LOGO160.jpg

A 2009-es év első nagyszabású küzdősport rendezvénye az XLsport K-3 Horfer Serleg Bajnokság döntője lesz.

Az idén március végén elindított versenysorozat már túl van a hatodik rendezvényen, és az egyre fokozódó érdeklődés azt mutatja, hogy a jövő évi bajnokság is nagy érdeklődésre számíthat.

A januári döntő mottója: " Célkeresztben a Biztonság", mely túl azon, hogy főtámogatónk jelmondata, azt is mutatja, hogy a nyíregyházi versenyen történtek tanulságait levontuk, és fokozottan ügyelünk a jövőben arra, hogy a küzdőtér közelében, csak az arra jogosultak tartózkodhatnak.

A januári döntőn az idei év forduló győztesei mellett, helyet kapnak más szabályrendszerek, más sportágak is. A gála programjába két világbajnoki címmérkőzést tervezünk, és több superfightot K-3, MMA, és Thaibox szabályrendszerekben. Egyik főmérkőzésünk Viadal szabályrendszerben kerül lebonyolításra, mely a jövő évi bajnokságban is komoly szerepet kap. A januári döntőn, és az azt követő bajnokságban a Totalfight is jelen lesz, így a három küzdősport versenyeket szervező csapat egymást segítve biztosít versenylehetőséget a sportolók, és a klubok számára.

December elején sajtótájékoztatón jelentjük be a gála teljes programját, és azt, hogy kik küzdenek meg a Target Kupáért.

XLsport – Ezüstszegi József

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  , ,

Leave a reply