K-3: Április 4-én új helyen indul a bajnokság!

k3_2009_elso_fordulo_lead.jpgÁprilis 4-én indul a 2009-es K-3 Bajnokság. Az első forduló a Spartacus Sportcsarnokban kerül megrendezésre (Bp. X. ker. Kőér utca 1.)

Sok újdonsággal indul a K-3 Bajnokság második évadja. A Bajnokság főtámogatója, az IBP Security nagyobb helyet keresett a rendezvénynek. Az új helyszín a Spartacus Sportcsarnok, mely közel van a 3-as metróhoz, és lelátóval is rendelkezik. Térkép.
Az aTEREM Harcművészeti Központban, a K-3 interklub versenyek lesznek megrendezve (az első interklub verseny május 2-án lesz).

További újdonság, hogy a rendezvényeken hazai fellépőkkel koncertek is lesznek. Az első fordulón Mr. Busta & Game kutya és Fankadeli fognak fellépni.

Már érkeznek a nevezések, melyeket a k3@xlsport.hu e-mail címre, valamint a www.k-3.hu internetes oldalon a nevezés menüpont alatt lehet elküldeni.
Nevezéseket az első három fordulón adhatnak le a versenyzők, a negyedik fordulón négyes meghívásos tornára kerül sor, melyen az első három forduló résztvevőiből kerül ki a forduló győztes.
A döntőt decemberben rendezzük.
Szintén újdonság, hogy 2009-ben nem csak a döntő győztesei, hanem a fordulók győztesei is különdíjban részesülnek, mind a hat súlycsoportban.
Mindegyik gálán lesznek MMA superfightok:
Az első fordulón Székesvári -Bufla- Tamás fog megküzdeni Veres Ádámmal.
A gála főmérkőzésen az MMA-ban eddig veretlen Felföldi Szabolcs, WFCA profi MMA világbajnok lép ringbe. Ellenfele még szervezés alatt van.

k3_2009_elso_fordulo.jpg

A program:
10-13 óráig mérlegelés, párosítás, közben koncert
13 órától selejtezők és elődöntők
Szünet
koncert
Kb. 18 órától döntők és superfightok

Várunk minden küzdősport rajongót és érdeklődőt április 4-én 13 órától!

XLsport – Ezüstszegi József

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..