K-1 World GP Final 2009: Meccsről – Meccsre online

k1.jpg

A Yokohama Aréna adott otthont a 2009-es K-1 világbajnokság döntőjének. Az XLsport szerkesztőségében Sándor György kickbox világbajnok, a Pitbull Team vezetője értékeli a meccseket.

Gokhan Saki vs Peter Aerts:

Kiegyenlített első menet után hosszú távolságból bokszoltak, a low kick érvényesült. A második menet közepén kapaszkodtak először, és a második menetben az erőfölény megmutatkozott Peter Aerts javára, számolni kellett Sajira egy jobbegyenes után.
A harmadik menet szintén kiegyenlített volt. Aerts megérdemelten győzött pontozással.

Ruslan Karaev vs. Badr Hari:

A srácok nem bízták a véletlenre, egymásnak ugortak és az alkatilag és ütőerőben esélyesebb nyert.

Alistair Overeem vs. Ewerton Teixeira:

Teixeira óvatos távolságtartó bunyóval kezdett, de ezt nem tudta sokáig tartani, mert Overeem jó tempóban letérdelte.

Jerome LeBanner vs. Semmy Schilt k1 final 2009:

Schilt a megszokott higgadt bunyójával altatta LeBannert, majd két pontos testrúgással befejezte a küzdelmet.

Errol Zimmerman vs. Remy Bonjasky:

Nagyon látványos első menetet csináltak a fiuk, ahol egy pontos jobbegyenes után számolni kellett Zimmermanra, így ezt a menetet két ponttal vitte Bonjasky. A második menetet Zimmerman nyerte, a harmadik menet szintén kiegyenlített volt. Egy extra menetet megérdemelt volna a küzdelem, de a pontozóbírók – nem először – Bonjaskyt látták jobbnak.

 Daniel Ghita vs. Sergei Kharitonov:

Kharitonovon látszott hogy nincs sok tapasztalata K-1 szabályrendszerben, Ghita okosan combrúgásokkal operált, aminek a harmadik menetre meg is lett az eredménye, comb K.O.-val nyert.

Alistair Overeem vs. Badr Hari:

Overeemnek nem sikerült megismételni a tavalyi győzelmét, Badr Hari pontos ütésekkel, rúgásokkal, magabiztosan K.O.-val nyert.

Remy Bonjasky vs Semmy Schilt:

Bonjasky nagyon jó taktikát választott, lerohamozta schiltet, sikerrel is járt, amikor egy bal csapott után számolni kellett Schiltre, utána Semmy Schilt higgadtan belassította ütésekkel, rúgásokkal és kijött az erőbeli különbség, kétszer is számolni kellett Remy Bonjaskyra.

Kyotaro vs Tyrone Spong:

A gála második mérkőzése ami pontozással ért véget. Spong a rakkolós stílusával felőröllte ellenfelét, nagyon jól használta a térdét, egyértelműen nyert.

Semmy Schilt vs Badr Hari:

Badr Hari magabiztosan, a megszokott tempójában kezdett, de nem tudta áttörni a torony magasságát. Semmy Schilt pontos balegyenessel számoltatta előbb, majd a második számolásra a májra rugott egyenes rúgással, mely egyben at egyik specialitása egyértelművé tette a meccset, magabiztosan, megérdemelten nyert.

A mérkőzések megtekintéséhez kattintson ide!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  

Leave a reply