Jótékonysági rendezvény a mórahalmi mentőkért

Segítsen ön is az adományával!

Az Impulser figyelmébe ajánlja a következő programot, 2013. június 15-én szombaton:

Az Országos Mentőszolgálat mórahalmi mentőállomása  gyermek és felnőtt mentéstechnikai eszközök vásárlásához gyűjtést szervez, Győrfi Pál a mentőszolgálat szóvivője részvételével. Az egész napos eseményen részt vesz Sipos Rita a ,,90 nap a mentők közt” fotóriportere és szerzője, Husnullina Regina, Weisz Viktor és Agárdi Szilvia  a Voice felfedezettjei. A rendezvény háziasszony Rajnai Réka fitnesz modell világkupa győztes, egészségnagykövet.

Az Országos Mentőszolgálat állami egészségügyi intézmény, melynek a működésen felüli beruházásait, műszerek, eszközök beszerzését a gazdasági helyzet függvényében tudjuk megvalósítani. A cégektől, alapítványoktól, magánszemélyektől érkező támogatások lehetővé tehetik olyan korszerű mentéstechnikai eszközök beszerzését is, melyek fontos segítséget jelentenek az életmentő ellátásban. Ennek apropóján várják a szervezők segítségül Mórahalom és a környék településeinek lakóit június 15-én, szombaton, a mórahalmi sportpályára. Minimum 100 Ft-os hozzájárulással lehet részt venni a rendezvényen. A befolyt összegből megvalósításra kerül az állomáson futó 2 db mentő gépkocsi eszközeinek bővítése, illetve a személyzet higiéniás körülményeinek javítása.

A rendezvény háziasszonya Rajnai Réka, világkupa győztes fitnesz modell, egészségnagykövet, aki nem csupán arcát adja, de mint támogató is hozzájárul az esemény létrejöttéhez.

“Amióta a BioTech USA megválasztott egészségnagykövetének elsődleges feladatomnak tekintem, hogy segítsem az embereket egészségük megőrzésében, illetve hogy az ehhez hasonló rendezvényeket támogassam. Miután tudomásomra jutott, hogy sajnálatos módon minden nagyobb cég elutasította a mórahalmi jótékonysági rendezvény támogatását, összeszorult a szívem és úgy döntöttem amennyire tőlem telik, anyagilag is támogatom az esemény létrejöttét.” – mesélte el lapunknak Réka.

Győrfi Pál a mentőszolgálat szóvivője szintén pártfogója a rendezvénynek, elmondta: “Az életmentés össztársadalmi ügy, hiszen sosem lehet tudni, hogy kinek lesz legközelebb szüksége a segítségre. Öröm látni, hogy a jó ügy érdekében mennyien összefognak.”

Az egész napos eseményen részt vesz Sipos Rita a ,,90 nap a mentők közt” fotóriportere és szerzője, valamint Husnullina Regina, Weisz Viktor és Agárdi Szilvia  a Voice felfedezettjei is. Gyermek és felnőtt programok is gazdagon várják az odalátogatókat, lesz gyermek állatsimogató, pónilólovaglás, ugráló vár, kézműves foglalkozások, pörköltfőző verseny, mentéstechnikai bemutató, mentőautó kiállítás, bűnügyi bemutató, tánc show és ugrókötélgála is.

Minden egyéb felajánlást és a rendezvény népszerűsítésében való segítséget örömmel fogad a szervezőség.

Mentő-öv Csoport Közhasznú, nyílt alapítvány

Számla száma: UniCredit Bank: 10918001-00000093-77790008

MÓRAHALOM MENTŐÁLLOMÁS RÉSZÉRE

Köszönettel:

VAN Creative Group

www.vancreative.hu

www.vancreativegroup.com

www.facebook.com/vancreativegroup

www.facebook.com/divatarveres

www.facebook.com/GoralVodkaMASTER

A teljes cikk: .Jótékonysági rendezvény a mórahalmi mentőkért.

Leave a reply