Jones vs. Jackson – A show amire az embereknek szüksége van!

UFC_135_Jones_vs_Rampage_160.jpg

Számomra talán ez az év legjobban várt mérkőzése a félnehézsúlyban! Nem feltétlenül ez lesz minden idők legtechnikásabb mérkőzése, de hogy a hype és a show itt a legnagyobb az már most biztos.

 

Az UFC amúgy sem szokott mellé nyúlni a promó videókkal, de a mostani videó (lásd a cikk alján) nagyon jóra sikeredett. Mind a zene, mind a bunyósok szereplései miatt ez a meccs legalább akkora port kavar, mint egy nagyobb boksz derbi.

Jon Jones, a legfiatalabb UFC bajnok és nem csak e miatt különleges harcos! Látványos és nagyon erős harcos, aki nagyon szeret szerepelni is. Gondoljunk legutóbbi nagy port kavart vitájára Rashad Evans ellen, melyet továbbra is elhúz a Zuffa. Jones az utolsó négy ellenfelén úthengerként gázolt át, a bajnok Mauricio Rua-t olyan magabiztosan verte, meg hogy az ex bajnok elmondása szerint az első komolyabb találat után azt se tudta hol van.

 Quinton Jackson szintén uralta már a súlycsoportot, azonban övét elvesztette, azonban az óta szépen lépked felfelé a ranglistákon. Nagyon népszerű, harcos, igazi közszereplő, aki 100%-osan a rajongók kedvence. Folyamatos bohóckodásai és látványos stílusa teszi őt azzá aki! Utolsó négy ellenfeléből 3-at győzött le, mindet pontozással, ám mindet nagyon látványos mérkőzésen. Rampage ökleiben mindig benne van a KO!

 

A két harcos ígérete szerint állva fognak csatázni, ezzel a legjobban, mi azaz a rajongók fogunk járni, hiszen páratlan tűzijáték várható! Jones a látványos könyökeivel szokta lerombolni az ellenfeleit, még Jackson ökleinek elég egyszer találnia. Ha a két harcos egyaránt jó formában van, akkor bizony az utóbbi évek legnagyobb UFC csatáját láthatjuk!

  Végezetül tekintsük meg a lehengerlő promó videót!

 

 

supras

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply