Jones most sem hibázott!

UFC belt.jpg

Úgy néz, ki más dimenzióban jár az UFC ifjú félnehézsúlyú bajnoka, akiről csak és kizárólag szuperlatívuszokban lehet beszélni! Az UFC talán a váltó és a középsúly után megtalálta a kivételesen tehetséges félnehézsúlyú bajnokát is? Jones-nak nem volt pontja a Jackson elleni mérkőzésen! Az ütésekben felvette a versenyt Jackson-nal, ígért néhány szép combost is, azokat is megkaptuk, megígérte, hogy meg sanyargatja Jackson-t a földön, hát ez is sikerült. A 24 éves bajnok valószínűleg sokáig fogja még birtokolni az övét!                                                                                      

Eddig azt hittem csak hype-ból és a srác, de nem, ő valóban tényleg egy brutálisan jó harcos. Életem legjobb formájában voltam, de ez semmire nem volt elég, nézzétek csak, meg hogy néz ki a fejem! Ennek ellenére, nagyon berúgok ma este!- Nyilatkozta a mérkőzés után Jackson.Jones Jackson_1.jpg

Az este folyamán összecsapott Mark Hunt és Ben Rothwell is. Az előzőleg esélyesebbnek tartott ex IFL bajnok nem tudott felnőni az elszánt Szamoai- hoz, aki három menetben komoly verésben részesítette őt majd egyhangú pontozással legyőzte!

Josh Koscheck a legendás Matt Hughes ellen lépett a ketrecbe és a kiegyenlített menet végén Kos elkapta Hughes-t néhány jó ütéssel, végül a hátára kerülő ex bajnokot a menet végén kivégezte Josh!

Hughes a mérkőzés után elmondta, hogy nem szeretne még visszavonulni, de az UFC őt most tegye fel egy polcra, egyelőre nem tudja, mi legyen!

Nate Diaz a Pride egykori csillagát Takanori Gomit verte az első menetben karfeszítéssel egy remek mérkőzésen!

A kérdés tehát hogy milyen mérkőzések várhatóak a jövőben!

Jones-ra minden bizonnyal Rashad Evans vár, hogy elintézzék kettejük vitáját!

Mauricio Rua legközelebb Dan Henderson ellen mérkőzik és a mérkőzés győztese minden bizonnyal a bajnokkövetkező kihívója lesz!

Rampage a Jones elleni mérkőzés után jelezte Dana White felé, hogy szeretne visszavágni Rua-nak mégpedig a japán gálán.

Ahogy látjuk lesz még itt mozgás a félnehézsúlyban, a súlycsoport minden bizonnyal visszanyeri a régi Pride FC korabeli ázsióját!

-Supras-

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  , , , ,

Leave a reply