Január 20-án nyitja meg kapuit az MMA Szövetség csepeli edzőközpontja

image

Január 20-án, pénteken 17 órától a csepeli Rákóczi út 185 alatt nyitja meg kapuit az MMA Szövetség központi edzőterme. A 380 négyzetméteres küzdőtérrel rendelkező bázison a szakágak elismert mesterei oktatják majd a vegyes harcművészet iránt érdeklődőket.

Juhász Sándor nem aprózza el, a Tüske Security tulajdonosa munkatársaival október elsején nagysikerű MMA-gálát szervezett a soroksári sportcsarnokban, a jegybevételekből összegyűlt 1,2 millió forintot a Sándor György vezette Pitbull-utánpótlásnak utalta át. Az üzletember nem tagadja, teljesen magával ragadta az MMA világa, a harcosok őszinte, megalkuvást nem ismerő stílusa. Úgy döntött, a továbbiakban minden tőle telhető segítséget megad a vegyes harc képviselőinek: már szervezi a március 24-én megrendezésre kerülő II. Tüske-kupát, időközben pedig tevékenyen részt vett az MMA Szövetség létrehozásában. A szervezet nem csak egy papíron létezik, Juhász Sándor az ország egyik legnagyobb küzdősportbázisát hozta létre Csepelen, a Rákóczi út 185 alatt található, minden igényt kielégítő edzőterem az MMA Szövetség székhelyéül is szolgál.

Örülünk, hogy sikerült kialakítanunk a csepeli bázist, annak pedig még jobban, hogy január 20-án, pénteken 17 órától már meg is nyithatjuk – kezdte Juhász Sándor. –Az MMA Szövetséghez tartozó kitűnő versenyzőink mellett további tehetségeket keresünk, akikből remek MMA-harcosokat faraghatunk. Várjuk a küzdősportolókat, akik egy-egy sportágban már rendelkeznek tapasztalattal, de ki szeretnék próbálni a vegyes harcot is. Az sem probléma, ha a jelentkezőnek nincs küzdősportos háttere, ha van elszántsága, kitartása, hite, az edzőink bevezetik ebbe a nagyon összetett stílus rejtelmeibe. A központ napi három edzéslehetőséggel áll az érdeklődők rendelkezésére.

Juhász Sándor szerint az edzői garnitúra garancia a kiemelkedő szakmai munkára, neves ökölvívó, kick-boksz , dzsicu, grappling és birkózó trénerek vezetik majd a gyakorlásokat. Többek között Horváth Pál (ökölvívás), Sándor György (kick-boksz, MMA), Fodor Gábor (brazil dzsicu), Idei László (grappling) is tagja a stábnak. Az elnök a gyakorlati munkából is kiveszi a részét, az egykori bunyós az erőnléti edzések levezetésében segédkezik. Az MMA Szövetség elnöke szoros kapcsolatra törekszik a birkózó olimpiai bajnok, kick-boksz- és MMA-világbajnok Növényi Norbert vezette Növényi Akadémiával, jelenleg folynak a tárgyalások az együttműködés formájáról.

A szakma kedvezően fogadta az edzőterem létrehozását, már a kempósok, birkózók is jelezték, szívesen jönnének közös edzésekre – mondta Juhász Sándor. – Megtiszteltetés, hogy élvezzük dr. Leyrer Richárd, a Magyar Kick-boksz Szövetség elnökének támogatását.

Január 20-án, pénteken 17 órától szeretettel várunk minden érdeklődőt a megnyitóra, s az azt követő edzésre a csepeli Rákóczi út 185 alatt található edzőtermünkbe!

P1010164.jpg

Forrás: Balogh Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..