Its’Showtime Amsterdam: Megnevezték Hari ellenfelét

hesdy2008.jpg

Hesdy Gerges fog ringbe lépni Badr Hari ellenében az Amsterdam Aréna május 29-i szupergálájának főmérkőzésén. A Chakuriki Pancrationnál 2005 óta leigazolt és a K-1 szürke eminenciásának számító Tom Harrinck által edzett egyiptomi harcos kiváló fizikai képességekkel rendelkezik 2 méteres magasságához 105 kg súly párosul.

A  rangos WFCA szervezet holland, benelux, kontinentális valamint világbajnoki címét birtokló, 39 eddigi mérkőzéséből 30-at megnyert (12 KO,7 vereség,2döntetlen) bunyós eredménydús tavalyi esztendőt mondhat magának.

 Japánban csak pontozással maradt alul Semy Schilt ellenében, (K-1 World Grand Prix,Yokohama 2009.03.28) viszont két értékes győzelmet aratott Ruslam Karaev (Golden Glory évfordulós Gála,Amsterdamm ,2009.10.17) és Paul Slowinski (Ring Sensation Championship,Rotterdamm.2010.01.10) fölött.

A helyzet pikantériájának számít, hogy az eredeti tervek szerint az Arénában a román Daniel Ghita ellen küzdő Gerges edzője Tom Harrinck volt Badr Hari nevelőedzője.

XLsport – Forrás: www.xlfight.hu – Attila

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..