Ismét K-1 Debrecenben!

Az augusztus 20-i tűzijáték után két nappal ismét K-1-gála a Főnix Csarnokban!

 

A küzdősportok szerelmesei újra színvonalas csatákat láthatnak, ugyanis augusztus 22-én a Venum World Series K-1 Rules Tournament világbajnoki selejtező harmadik versenye kerül megrendezésre.

Az áprilisi milánói és a májusi spliti állomás után még két versenyen van lehetőségük a harcosoknak, hogy bekerüljenek a novemberi, párizsi döntőbe. A debreceni verseny után még az októberi, panamai viadal győztese is – az első három tornán diadalmaskodó harcoshoz hasonlóan – ringbe léphet a francia fővárosban, ugyanis a négy torna legjobbjai küzdenek meg majd a világbajnoki címért novemberben.

 

De térjünk vissza a Főnix Csarnokba! A Venum World Series K-1 Rules Tournament világbajnoki selejtező mindegyik állomásán két súlycsoportban rendeznek tornát.

A 72.5 és a -95 kilósok csatái során is látványos küzdelmekre, nagy ütésekre és rúgásokra számíthatunk. A súlycsoportok mindegyikében 4 versenyző indul, és úgynevezett presztízsmérkőzések, azaz superfightok színesítik a palettát.

 

A magyar színeket a hajdúságiak kedvence, a „Csibész” becenevű Balogh Norbert, Benedek Zsolt (mindkettő 72.5 kg), Mihalik György (-95 kg) és Görbics Gábor (superfight) képviseli.

 

A debreceni gála rangját mutatja, hogy a Sport TV felvételét 30 ország televíziói veszik át. A hajdúságiaknak személyesen is lehetőségük lesz ott lenni a Főnix Csarnokban az augusztus 22-én 18 órakor kezdődő eseményen.

 

Jegyek elővételben kaphatók Debrecenben a Kölcsey Központban, a Tourinform debreceni jegyirodájában és a Fórumban (Coffeeshop kávézó, a szökőkút mellett)!

 

 

Forrás: www.k-1.hu – RSS