Imre Zsolt és Szabó “Végrehajtó” Gábor sikerei Kínában

torok_vegrehajto.jpg

Az elmúlt szombati szegedi küzdősport ünnepen két gurulás között oda jött hozzám egy addig ismeretlen figura, és azzal a kérdéssel állt elő, hogy én is írok-e a Totaldamage.hu-ra. Őszintén szólva, hulla fáradt voltam, de nagyon jól esett a kérdés. A beszélgetésből kiderült, hogy Horváth Ádámnak hívják és Sárközi Róbert csapatában edz. Konkrétan azért keresett meg, hogy beszámoljon a Kínában babérokra törő csapattársai sikereiről.

Többet cikket is volt szerencsék lehozni Sárközi Robi jóvoltából, mely a magyar MMA harcos kínai kalandjairól számolt be nektek. Most ez a történet bővül egy újabb fejezettel. Ha lemaradtatok volna az előzményekről, itt pótolhatjátok.

Történt ugyanis, hogy Imre Zsolt és Szabó „Végrehajtó” Gábor MMA szabályrendszerek közt is megmérettethették magukat a Mennyei Birodalomban. Végrehajtó meccsén végig ment a kiírt kétszer öt perc. A beszámolók szerint egy igazán férfias, kemény adok-kapok után végül döntetlent ítéltek a bírók. Imre Zsolt meccse másképp alakult. Az első menet első percében sikerült ellenfelét földre vinnie, majd a kőkemény GNP-t követően a vezetőbíró beszüntette a mérkőzést. Imre Zsolt TKO-val győzedelmeskedett.

Sárközi Robi az eseményeket kommentálva elmondta, hogy rendkívül fontosnak tartja a külföldön való versenyzést a magyar MMA fejlődésének szempontjából. Ezért is járja egyfajta sportnagykövetként a világot, és igyekszik minél szélesebbre tárni a lehetőségek kapuját hazánk tehetségei előtt.

Kértél már értesítést a cikkeinkről?

fb_ertessites.jpg

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .