II. Soroksári Nemzetközi Nyílt Kempo Küzdelmi Kupa

kempolead2.jpg

2009. november 21. napján a Grassalkovich Antal Általános Iskola tornacsarnoka adott otthont, a II. Soroksári Nemzetközi Nyílt Kempo Küzdelmi Harcművészeti Kupának, melyet a Harcos Tigrisek Kempo SE rendezett meg.

Örömünkre szolgált, hogy idén is óriási érdeklődés vette körül a versenyt. A rendezvényen 29 csapat, 202 versenyzője képviseltette magát, a verseny színvonalát emelte, hogy amatőr sportolók mellett számos fél profi és profi sportoló is nevezett. 
A küzdelmek 3 páston és egy -K1–es ringben kerültek megrendezésre. A közönség  magas szintű  és élményekben gazdag küzdelmeket láthatott, ez annak köszönhető, mivel a versenyen számos harcművészeti stílus volt látható, mint pl. birkózás, francia boksz, mma, tradicionális karate, judo, jitsu, ökölvívás, kick-boksz, kempo, K1, kungfu. A gyerekek küzdelmei teljesen elvarázsolták a nézőket. A verseny fővédnökségét Soroksár alpolgármestere, Kivágó Iván Györgyné felügyelte. A Kupán  az alábbi küzdelemi számokban  mérhették össze a versenyzők a tudásukat , az erejüket és a kitartásukat : Földharc, Light-Contact, Full-Contact, Hárompontos küzdelem, Pusztakezes küzdelem,  Chikara-Kurabe. 
Ezúton szeretnénk meg köszöni a résztvevő egyesületeknek, hogy megjelenésükkel hozzájárultak ahhoz, hogy a Soroksári Nemzetközi Nyílt Kempo Kupa egy magas szintű, jó hangulatú a küzdelmi versenyek sorában egy  rangos eseményé válhatott.
A csapat verseny első hat helyezettje: 1. Harcos Tigrisek SE., 2. Esztergomi Fighting Kempo, 3. Pitbull Team, 4. DHKSE Bicske, 5. KEM Kick-Boksz Szövetség, 6. Árok Kempo Dojo

A versenyről, valamint az egyesületről további képek, információk a www.tigriskempo.fw.hu oldalon találhatók meg.   

Tekintse meg a képgalériát!

XLsport – Forrás: Németh Péter
 

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply