Hungarian Fight Championship Final: Péter vs. Köllő beharangozó

November 15-én a Magyar Premium MMA Liga mérföldkőhöz érkezik. Az első évad négyes torna sorozatainak győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért. A párosítások már első látásra is izgalmasnak ígérkeznek, lassan elérkezünk az igazi nehéz fiúkhoz, lássuk a -93kg párosítását.

köllő_peter.jpg

A -93kg döntősei már találkoztak egymással a ketrecben, nem is olyan rég. A pápai The Cage gálán a döntőben néztek egymással farkasszemet a srácok, ez az összecsapás Péter Norbert győzelmével zárult. A döntőben Ökrös Sándor várt volna rá, Ökrös azonban lesérült, így kiesett a fight cardból. Köllő vállalta el a küzdelmet a súlycsoport elődöntősei közül, így akár a tervezettnél hamarabb revansot vehet ellenfelén.

Norbi a friss győzelem után motiváltan érkezik a Gerevich Aladár sportcsarnokba csapatával, a szegedi Sárközi MMA Team-mel. 

A felkészülésem nagyon jól sikerült, a pápai gála óta a szememet a bajnoki övön tartom. Mindent meg fogunk tenni, hogy ezúttal is az én kezemet emelje a bíró a magasba, győzni megyünk Budapestre!

Bence a Bárdosi Küzdősport Akadémia harcosa, csapattársaival együtt négyen képviselik majd az Akadémiát a döntőben. Bence judo alapokkal rendelkező harcos, azonban birkózásban, sőt állásból is rendkívül veszélyes ellenfél. A döntőről beszélgettünk:

Nagy öröm számomra, hogy bekerülhettem a döntőbe, ennek megfelelően próbálom a maximumot nyújtani. Hétköznap kettő, hétvégén pedig napi egy edzéssel készülök, váltott partnerekkel sparringolunk állásból és a földről is. Az erő-, állóképességi edzésekben is próbáljuk tartani az 5×5 perces szisztémát. A heti programban van legalább két szabadtéri edzés, ahol a hosszútávú futóedzésen és a sprinteken kívül társas feladatok is helyet kapnak. Hetente néhány alkalommal úszni is megyünk. 

Keményen készülünk, jó meccsre számítok. Sok sikert kívánok az ellenfelemnek és persze csapattársaimnak is, akik a döntőben harcolnak!

td_ertesites.gif

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Tags: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..