Hubert László, Bozai Gyula és Zöld Ferenc is ringbe lép Salgótarjánban

salgo_nagymm_lead.jpg

A Dupla becenevet viselő cirkálósúlyú Hubert László is ringbe lép a Totalfight IX. gáláján a salgótarjáni városi sportcsarnokban. Bozai és Zöld pedig egy-egy négymenetes mérkőzésen vesznek részt.

Jól fogynak a jegyek a salgótarjáni Totalfight gálára és alakulnak a párosítások is. Eldőlt, hogy a nógrdupla.jpgádi eseményen ringbe lép Hubert László is, aki az egyik legjobb hazai cirkálósúlyú bokszolónk. A Dupla becenevet viselő harcos most hat menetben bizonyíthat, valószínűleg egy szlovák bokszoló ellenében.

-Már nehéz nekem ellenfelet találni a környéken, pedig sok nagy csatát szeretnék megvívni. Örülök, hogy egy ilyen eseményen léphetek a kötelek közé. Jó formában vagyok, készülök egy nagy meccsre Seferi ellenében. Nem fogok sem most, sem akkor csalódást okozni a magyar szurkolóknak!-  – nyilatkozta Hubert.

Bozai.jpgA gálán ringbe lép még a nemrégiben mérkőzött Bozai Gyula, aki Czékus Zoltán ellen egy magyar presztízsmeccsen bizonyíthat. A remek rekorddal bíró Czékus utoljára tavaly mérkőzött Kovács Tamás ellen, ahol TKO-val a hatodik menetben kapott ki. Ez a csata két igen jó mérlegű versenyző derbije lesz négy menetben és a rendezvény egyik legizgalmasabb mérkőzése lehet.

 

Zöld Ferencnek is nemzetközi ellenfél jutott. A ma már edzőként is tevékenykedő debreceni fiatalembzold_ferenc.jpger igen régen húzott utoljára kesztyűt és akkor is kikapott. Májusban Kassai Ignác idő előtt nagy meglepetésre győzni tudott Zöld ellenében. Most egy román harcos állhatja útját a hazai boksz Jófiújának. Marius Cojocneau ugyanis nagy önbizalommal érkezik a meccsre.

-Jó formában vagyok. Tudom, hogy elszánt lesz a román srác, de nyerni fogok nem lesz gond.- – nyilatkozta Zöld, aki a hazai színeket képvisel a meccsen. 

Polgár Norbert az egyik mma meccs résztvevője is új ellenfelet kapott, mert Czene László betegség miatt nem tudja vállalni a találkozót. Sztregova Zsolt azonban egy kemény edző karmai közül került ki, így izgalmas hazai meccset hozhat ez a párosítás is. 

 A gála szombaton fél hétkor indul útjára és profibox, valamint mma meccsek színesítik a programot, no meg Kótai Mihály következő mérkőzése és Végh Attila Európa-bajnoki címmérkőzése. Az eseményt a salgótarjáni Városi Sportcsarnokban lehet megtekinteni. Jegyek a helyszínen és elővételben is kaphatóak. A gálára a tikettek 1900 és 2900 forintért megvásárolhatóak Budapesten a Bakos Fitnessben és a Pólus Center Casino Caffe-ban. Valamint Salgótarjánban az Apolló Moziban és a József Attila Művelődési Központban valamint a Városi Sportcsarnokban.

(TFC)

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply