Hopkins-gálán bokszol az “Ősmagyar”

image

Nagy lehetőség előtt áll Zathureczky Zsolt, a Sárvári Security által támogatott 22 éves nehézsúlyú küzdősportoló a Montrealban, május 21-én megrendezésre kerülő, a Jean Pascal-Bernard Hopkins mérkőzés köré épülő profi ökölvívó gálán léphet a kötelek közé.

Zathureczky Zsolt, mint a vegyes stílus egyik legjobb magyar képviselője ismert a hazai küzdősportrajongók körében, Sándor György tanítványa tavaly a Sopronban megrendezett 16-os nemzetközi MMA-tornán kitűnő teljesítménnyel szerezte meg a győzelmet. Az ökölvívást kiegészítésként űzi, eddigi három profi meccséből három győzelmet számlál. Május 21-én ebben a sportágban kell bizonyítania, a Montrealban megrendezésre kerülő nívós rendezvényen Oscar Rivas ellen lép szorítóba. Zathureczky a Paszterkó László vezette LP Box Promotion segítségével és a Sárvári Security támogatásával utazik a tengerentúlra.

XLSport

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..