Haye még mindig a Klicskókkal bokszolna

110306-david-haye-klitschko-496x286Továbbra sem akar visszavonulni a profi ökölvívástól David Haye, korábbi WBA nehézsúlyú világbajnok. A britek kiválósága Vlagyimir Klicskó ellen szeretne egy visszavágót, vagy bokszolni testvérével, Vitalijjal, ám előtte Tyson Furyval kell meccselnie egyet.

A honfitársa elleni összecsapás már most hatalmas tömegeket érdekel a szigetországban, a brit ökölvívás egyik legizgalmasabb párharcára van kilátás Haye és a 21-0-s mérleggel rendelkező Fury között.

„Jelenleg nem úgy fest a dolog, hogy bármelyik Klicsko is leülne velem egy asztalhoz megbeszélni a részleteket” – mondta Haye a Sky Sportsnak. „Éppen ezért arra gondoltam, valahogy formában kell magamat tartanom, ennek pedig a legjobb módja az, ha edzőtáborba vonulok és vívok egy meccset.”

„Ez most amolyan ’helyben járós’ boksz, hogy továbbra is aktív maradjak, szurkolóimat boldoggá tegyem. Fury el van tévedve, és mindenkinek látnia kell, ahogy ez a nagydarab meber padlót fog. Ki alkalmasabb erre a feladatra, mint én?”

Kosárlabda akciók ide kattintva érhetőek el.

„Őrült dolgokat mond, de minden dicséretet megérdemel, hiszen 21 alkalommal győzött és még nem veszített. Elég magas, bőven van kiló is benne, szóval szórakoztató lesz miközben próbál állva maradni, de szeretném gyorsan kiütni. Korábban sokkal nagyobb ellenfelekkel szemben is álltam már a ringben. Top 10-es bokszoló, még veretlen, de nagy nevet eddig még nem sikerült legyőznie. Ugyanakkor vigyáznom kell, mert nagyon veszélyes lehet – fiatal és friss.”

Fury kemény szavakkal támadta szeptember 28-ai ellenfelét, egyszer azt mondta, „ő csak egy kutya, aki elé most a csontokat dobálom”. Ehehz képest Haye viszonylag nyugodt maradt.

A 32 éves Haye 26 meccset nyert meg profi pályafutása alatt, 24-et KO-val. Két alkalommal veszített: 2004-ben Carl Thompson, 2011-ben Vlagyimir Klicskótól kapott ki.

A lehető legjobb amerikai sport akciók a bet365 oldalán keresztül érhetőek el.

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .