Hatszáz óriásplakát a cselgáncs népszerűsítéséért

image Országszerte hatszáz, Ungvári Miklóst és Csernoviczki Évát ábrázoló óriásplakát népszerűsíti szeptembertől a cselgáncssportot.

    A magyar szövetség (MJSZ) keddi, gazdagréti sajtótájékoztatóján – melyre az egyik plakát előtt került sor – Tóth László elnök kifejtette, a szülőket és a gyerekeket is szeretnék megszólítani a “Válaszd a valódi hősöket!”, illetve a “Kezdj el judózni ma!” mottókkal.
    “Tíz helyszínen az ottani klubedzők telefonszámát is feltüntettük a plakátokon, hogy megkönnyítsük a jelentkezést” – tette hozzá az MJSZ vezetője.
    Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere arról beszélt, 2011 óta jelentősen emelkedett azoknak a kerületi lakosoknak a száma, akik valamelyik harcművészeti ágban próbálják ki magukat.
    Az olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok Ungvári Miklós elmondta, a plakátkampány jelzi, hogy jó irányba halad a dzsúdó, és tíz év munkája nyomán végre méltó helyére kerül a sportágak között Magyarországon. Az olimpiai harmadik Csernoviczki hozzátette, annak idején nekik is megvoltak a hőseik cselgáncsban, és most jó érzés példaképnek lenni.
    A különleges, edzői telefonszámokkal is ellátott óriásplakátok Újbudán, Újpesten, Kaposváron, Miskolcon, Debrecenben, Békéscsabán, Egerben, Tatabányán, Cegléden és Szolnokon láthatók.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..