Háromszáz négyzetméteres judoterem Csömörön

Ünnepélyes keretek között átadták az új regionális judotermet Csömörön. A megnyitón jelen volt Dr. Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár, Csömör országgyűlési képviselője, Dr. Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, továbbá Dr. Tóth László, a magyar szövetség (MJSZ) vezetője.

Az MJSZ támogatásával a diákok és az egyesület jövőbeni tagjai a térség legnagyobb, háromszáz négyzetméteres tatamiján sportolhatnak. A Csömöri Torna Egylet (CSTE) az év elején kezdte meg működését, és jelenleg hat szakosztállyal – atlétika, judo, kosárlabda, sportlövészet, fogathajtás, e-sport – várja a sportolni vágyókat. A judotermet a sportfejlesztés első ütemének befejezéseként adták át, a második szakaszban pedig egy földszint alá süllyesztett, tíz beállásos, 25 méteres versenylőteret alakítanak ki. A beruházás harmadik ütemében az összes szakosztályt kiszolgáló konditerem és szociális helységek létesülnek.

A csömöri Mátyás Király Általános Iskola diákjai a mindennapos testnevelés részeként a délelőtti és kora délutáni idősávban elsajátíthatják a judo alapjait, délután pedig az edzések alkalmával versenyszinten is tatamira léphetnek.

Forrás: Magyar Távirati Iroda
Fotó: MTI, Máthé Zoltán

A Háromszáz négyzetméteres judoterem Csömörön bejegyzés először a Magyar Judo Szövetség jelent meg.

Forrás: www.judo.hu – RSS