Hamarosan megjelenik Növényi Norbert könyve

image

Van egy jó hírem, nyomdakész állapotban van, Növényi Norbert Kódolt Sport című könyve.
Van egy rossz hírem is, nem lehet majd könyvesboltban megvásárolni, mert a terjesztés, a könyv árának 60% lenne, és ez elviselhetetlenül sok. Szóval, alternatív módon fogjuk terjeszteni. Ám nézzük miről is szól a Kódolt Sport? Növényi Norbert ír a szakmai hitvallásáról.

E könyv létrejöttét egy nagyon kedves ismerősömnek dr. Agod Évának szeretném meg köszönni.  Feltette nekem a kérdést, hogy miért nem írok az elmúlt 40 év versenyzési tapasztalataimról, miért nem gyűjtöm össze és írom le azokat a szerintem szükséges, tényezőket, értékeket, amiket a sport magában hordoz. Írjam le, véleményem szerint mik azok a lényeges dolgok, amik által meg tudom nyerni a szülőket és rajtuk keresztül a fiatalságot a mozgás a sport fontosságára. Szerinte sportpálya-futásom, tapasztalatom feljogosít arra, hogy megosszam gondolataimat, azokkal az édesanyákkal, édesapákkal, akik azt szeretnék, hogy a gyermekükben rejlő adottságok, képességek kibontakozzanak, és ami még ennél is fontosabb, egy egészségesebb, teljesebb értékű életet éljenek. Bizonyos fokú útmutatást adjak a korosztályok problémáiról és arról, hogy mely módszerek segíthetnek véleményem szerint a sportág kiválasztásánál. Segítsek e könyv megírásával abban, hogy gyerekek a szülők támogatásával életük folyamán, ha a sportba belefognak. Nem feltétlenül (Olimpia, Világbajnokság, Európa bajnokság) az, amire gondolok, hanem maga a mozgás a sport öröme az egészséges fejlődés az egészség fenntartása, abban kimagasló, tartós eredményt tudjanak elérni. Én, azt gondolom, illetve bízom abban, hogy a könyvemben leírtakkal, azoknak a szakembereknek, pszichológusoknak, sportpedagógusoknak a tapasztalatival, akik véleményem szerint szakmájuk csúcsán vannak, sikerül olyan támpontot adni a szülőknek, amivel könnyebben Tudják gyermekeiket olyan útra terelni, ami pozitívan befolyásolja egész elkövetkezendő életüket. Ezt csak meleg, szeretetteljes gyermeket elfogadó, és megértő magatartás tudja biztosítani. Ugyanakkor, ajánlom a könyvet test-nevelőknek, edzőknek, akik gyakorlati munkájukban mélyebben szeretnék a sport és testnevelés, iskolai és, versenysport valamint a kezük alatt levő fiatalok, életkori sajátosságait, problémáit megismerni annak érdekében, hogy tevékenységük sikeresebbé eredményesebbé váljon.
Mindez kiegészítve olyan táplálék kiegészítőkkel, amit a leg nagyobb laborok vizsgáltak be, s garantáltan mentes minden káros anyagtól.
Mit tehetek hozzá, akarsz olyan jó formába lenni mint Nővényi Norbert? Olvasd el a könyvet, és sportolj – élj  Norbi tanácsai szerint, a jó példa maga a szerző .
 
A következő ajánlatot teszem:- aki előre megveszi a könyvet, az december 5. Norbi által dedikálva megkapja postán, vagy átveheti azokon a helyszíneken, ahol árulni fogjuk, s akár közös fotót is készíthet Norbival.
A lehetőségek:
1 postai csekken, felad 2380 Ft a 7121 Szálka Kossuth L. u. 34 küzdőtér KFT címére.
2. átutal ugyanakkora összeget, a küzdőtér számlájára, 70600126-11107840.

Id. Perutek János

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply