Halmi Viktor és Sényei László a House of Pain horvát klubbal dolgozik együtt

halmi-viktor-sénei-lászló.jpg
A HALMI VALE TUDO hazánk elismert csapatának számít. Balla Bebi Ferenc a TOTALDAMAGE FIGHT NIGHT#1 programjában képviselte a csapatot, Halmi Viktor és Sényei László pedig nemzetközi szinten megannyi látványos és sikeres küzdelemmel a külföld tiszteletét is elnyerte. Elsősorban Horvátországban, az FFC égisze alatt küzdenek. Két ilyen tehetséget, a külföldi mentalitástól nem idegen módon, örömmel látnának ottani csapatokban a helyiek javát szolgálni, kölcsönösen tanulni és fejlődni. Elkerülhetetlen volt, hogy a horvátok megkeressék a HALMI VALE TUDO-t egy kooperáció kapcsán, a Goran Babić vezette House of Pain számít ezen túl Viktor és Laci munkájára, emellett pedig nemzetközi vizeken is menedzselik majd a magyar harcosokat. Halmi Viktor gondolatai a téma kapcsán:
Horvátország legújabb nemzetközileg is terjeszkedő szervezete a Final Fight Championship, ismertebb nevén FFC. A rendezvénysorozat égisze alatti sikeres szerepléseink eredményeképpen jó kapcsolatot alakítottunk ki a vezetéssel, valamint a szervezet háttérklubjával, a House of Pain team-mel. A veretes múltú alakulatot Goran Babic headcoach irányítja és menedzseli is egyben. A jövőben a House of Pain és a Halmi Viktor Vale Tudo partnerklubként fog együtt dolgozni,emellett ők fogják végezni csapatom nemzetközi menedzselését is. Nagyon jó érzés, hogy ennyi év várakozás után végre sikerült kialakítanunk egy ilyen minőségű kapcsolatot, ahol valós értékünk szerint kezelnek minket és tudásunkat, eredményeinket egy magasabb szintre emelhetjük közösen.
Viktornak igaza van és csak remélni merem, hogy tehetségüket, eddigi komoly munkájukat kamatoztatni tudják és szép sikereket érnek majd el külföldön. WAR HALMI VALE TUDO!

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply