Győrfi Csaba a WPKC Európa Bajnoka

fightnight3lead.jpg

Magyar siker a Fight Night 3 küzdősport gálán. Százhalombatta adott otthont a Fight Night 3 című rendezvénynek, ahol nem kevesebb, mint három címmérkőzésre került sor. A közönség nem csak thai-boksz és kick-boksz mérkőzéseket láthatott, hanem a hazai küzdősport életben feltörekvő K-3 szabályrendszerű mérkőzéseket is.      

 

Az est folyamán először a WPKC Thai -Boksz Magyar Bajnoki címéért a -75 kilogrammos súlycsoportban, a debreceni Tóth Gábor és az érdi Szűcs István csapott össze. Az 5×3 percre tervezett mérkőzést Tóth Gábor technikai KO-val a harmadik menetben nyerte így ő lett a Magyar Bajnok.
A következő összecsapás szintén a WPKC szervezet Thai- Boksz Amatőr Európa Bajnoki övéért zajlott. Az Ausztriát képviselő Kai Weber és az érdi Rácz László egy nagyon nyílt és egyenes küzdelmet vívott sajnos a hazai siker elmaradt. Rácz lába három menetig bírta az hatásos külső és belső combrúgások (Bár meg kell jegyeznem az Osztrák fiú mást nem is nagyon csinált.) majd egy rászámolás után és az edzői szerintem nagyon bölcsen nem engedték tovább küzdeni. 
 Az est főmérkőzése az Osztrák Manuel Klotz és a szintén érdi Győrfi Csaba között a WPKC szervezet Profi Thai- Boksz Európa Bajnoki övéért zajlott Győrfi lehengerlő stílusa és technikai repertoárja megőrjítette a közönséget, akik állva szurkolták végig a döntőt. A várva várt siker nem is maradt el, hiszen a K-1 Max győztes magyar fiú KO-val nyert a harmadik menetben.       

    gyorfi.jpg

XLight – Jóni Zsolt

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply