Glory 9: Három emlékezetes küzdelem a gáláról

Ahogy ma reggel már olvashattátok, hajnalban rendezték New Yorkban a Glory 9 gálát, mely superfightok mellett egy nyolcas félnehézsúlyú tornát is tartogatott számotokra. 

glory9spong.jpg

Egy kicsit spoilerezni akarok, akkor kiválasztom Tyrone Spong két küzdelmét az estéről, meg annyit elárulok, hogy Spong nyerte a tornát. Az első körben ugyan pár másodperc alatt a földre küldte őt Michael Duut, de a hátráló Spong pontosan csapott vissza ellenfelének, aki nem tudott regenerálódni. Az álmos kezdés és statikus beállás megbosszulta magát, de megoldotta a nehéz helyzetet Tyrone.

Aztán a döntőben Bonjasky üdvöskéjével találkozott. Ilunga nagyszerű bunyós, és ugyan nem nyálaztam át a gála szabályrendszerét, de max állva kellett volna rászámolni Danyora, mintsem egyből leléptetni az első sorozat után, amit Tyrone eleresztett. 

A harmadik videó Daniel Ghita visszatérését mutatja be, amit én egyszerűen kegyetlen rombolásként tudnék jellemezni. Brice Guidon ugyan nem világmegváltó tehetség, de nem is noname a szakmában, Ghita viszont úgy ment át rajta, mint fos a libán. Shilt és Saki ellen ugyan elbukott legutóbb, ebben mondjuk sérülései is közrejátszottak, de az tisztán látszik, hogy elit körből egy  kicsit is kilépve nincs ellenfele. 

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply