GLORY 10 Los Angeles eredmények: Schilling bajnok

Joe-Schilling.jpg

Joe Schilling nyerte a GLORY középsúlyú tornát, valamint az ezzel járó övet és a 150,000 dollárt. A végső küzdelem közte és Artem Levin között dőlt el. Bár mindketten elég fáradtak voltak, mire találkoztak (előtte Levin Jason Wilnis ellen harcolt, míg Schilling Kengo Shimizu-val küzdött meg), de szerencsére egyiküknek sem kellett sérülten csatába indulnia.

Levin keményen indított, hozta a szokásosan kemény clinch-et és térdeseket, amíg a második menetben Schilling kezdte megtalálni a távolságot és sikerült meggátolnia benne Levint, hogy túl közel kerüljön. Bár viszonylag korán sikerült már egy pár keményebb ütéssel betalálnia, a menet közepére jött a java. Ekkor Schilling betalált egy Superman ütéssel és egy térdessel, amivel majdnem aludni küldte Levint. Levin valahogy túlélte, felállt és ezzel túlélte a menetet.

A harmadikban Levin kezdett magához térni, de Schilling magabiztos maradt és bár bekapott pár igen keményet, talpon maradt. Mikor a menet végén visszaindultak a szorító sarkai felé, érezni lehetett a levegőben, hogy itt nagy valószínűséggel lesz egy extra menet. Mikor bemondták, hogy többségi döntetlen döntés született, elég mérgesnek tűntek mindketten, de nem volt mit tenni, bele kellett vágni a negyedik menetbe.

Itt már szépen le voltak fáradva és össze voltak püfölve mindketten, de Schilling tudta tartani a távolságot és az akció nagy részét irányította (igaz, Levin védelme itt nagyjából légmentesen zárt). Aztán Schillingnek sikerült közel kerülnie és egy jobbossal ismét leküldte Levint, amit ún. flash knockdown-nak hívnak a GLORY új szabályai szerint. Levin tiltakozott, de hiába. Schilling továbbra is magabiztos maradt, stabilan védekezett a menet végéig.

Amikor Schillinget kihozták győztesnek, az aréna örömujjongásban tört ki, Schilling gyermekei pedig bementek hozzá a ringbe. Nagyon szép teljesítmény ez a bronchitisből éppen csak kigyógyuló harcostól, aki a győzelem előtt úgy le volt még égve, hogy a menedzserétől kért kölcsön üzemanyagra és gyógyszerekre.

Az alábbiakban egy kapcsolódó, backstage access videót és az eseményről készült highlightokat nézhetitek meg.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..