Fury februárban egy argentin veterán ellen bokszol

Tavaly áprilisban lépett utoljára a szorítók közé Tyson Fury, a britek fiatal nehézsúlyú tehetsége, de februárban ismét bokszolni láthatjuk, ellenfele pedig a 39 esztendős Gonzalo Omar Basile lesz.

„Elég hosszú ideje már az utolsó meccsemnek, de alig várom, hogy ismét a kötelek közé léphessek és megmutassam, Tyson Fury visszatért, és úton van a világbajnoki övért” – mondta a 25 éves kiválóság a frankwarren.com-nak. „Nem mondanám, hogy a bunyók hiányában berozsdásodtam, mert folyamatosan edzettem, kesztyűztem. Kétségbeesetten várom, hogy végre a ringbe lépjek a Copper Boksz Arena fantasztikus közönsége előtt, és azt csináljam, amire születtem, amire neveltek: harcoljak és nyerjek.”

Fury profi pályafutása során még egyetlen mérkőzést sem veszítetett, ezt a remek sorozatot pedig egy magyar bunyós ellen, Gyöngyösi Béla ellen kezdte meg, akit már az első menetben legyőzött technikai KO-val. Ennek már öt éve, azóta további 20 alkalommal került ki győztesként, ezek közül 15-öt KO-val fejezett be.

Februári ellenfele, Basile nyolc centiméterrel kisebb nála, így a 206 centis brit nem csak eredményeiben, de testi adottságaiban is ellenfele fölé nő. Az argentin mérlege nem is valami meggyőző, 69 bunyójából nyolcszor kapott ki. Európában három alkalommal fordult meg, kétszer pedig igen súlyos vereséget mértek rá. Fury viszont igen körültekintő, nem írja le rutinos ellenfelét.

„Basile elég jó ellenfélnek tűnik” – folytatta. „Nagyon sok bunyó van már mögötte, több címmeccse is volt már. Nem sokkal kisebb nálam, ami nekem jó, hiszen korábban mindig kisebbekkel szemben bokszoltam. Közel egy magasságban lesz velem, és ja jól időzítek, a kemény jobbosom detonátorként fog robbanni az orrán.”

A labdarúgó Magyar Kupa meccseire fogadj te is a bet365-ön, hiszen a legjobb szorzók ott érhetőek el. Kosárlabda akciók is fellelhetőek a világ egyik legnépszerűbb fogadói irodájánál.

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .