Felhívás. Újítsuk meg együtt a magyar judót!

Napjaink egyik legnépszerűbb küzdősportja Magyarországon a judo, bizonyos területeken mégis szükség van változtatásra. Erről konzultálnak majd a Magyar Judo Szövetség szakmai vezetői mindenkivel, akinek javító, újító szándéka van. A konzultációra 2019. január 18-án pénteken kerül majd sor, jelentkezni 2019. január -ig lehet a szadeczky.kinga@judo.hu email-címen.

 

„Napjaink egyik legnépszerűbb küzdősportja a judo Magyarországon. Rengeteg gyerek próbálkozik meg vele, a számok azonban azt mutatják, hogy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudjuk megtartani őket a sportágnak. Elsősorban ezért lenne szükség arra, hogy együtt ‘kitaláljuk’ a magyar judót, megnézzük, milyen területeken lenne szükség komoly változtatásokra, miket kellene jobban szabályoznunk, hogyan tudunk vonzó jövőképet mutatni a gyerekeknek. Mindenkire szükségünk van, aki a judóban, a judóért dolgozik, minden véleményre, ötletre szükségünk van” – mondta Dr. Kovács Antal, a Magyar Judo Szövetség szakmai alelnöke.

A tanácskozásra egy nappal az MJSZ edzői-bírói szemináriuma előtt, 2019. január 18-án pénteken kerül majd sor, a pontos helyszín, a kezdés ideje és a részletes program később lesz kijelölve. Az eseményen kötelező a részvétel a keretedzőknek, a KEP-es edzőknek, a Gerevich-edzőknek, a MEP-edzőknek és az UEP-edzőknek, de előzetes jelentkezés esetén mindenkit szeretettel látnak, aki a judo fejlődéséért tenni kíván.

Jelentkezési határidő: 2019. január 6. vasárnap a szadeczky.kinga@judo.hu címen, ez után már nem tudják a jelentkezéseket befogadni. Természetesen azoknak is regisztrálniuk kell, akik számára kötelező a részvétel.

A Felhívás. Újítsuk meg együtt a magyar judót! bejegyzés először a Magyar Judo Szövetség jelent meg.

Forrás: www.judo.hu – RSS