Félgőzzel is győzött Buakaw

buakaw.gif

A muay thai egyik legnagyobb alakja mostanában nem harcos teljesítményével, hanem szerencsétlen kutyázási szokásaival került be a hírekbe. A közösségi hőbörgés elcsitítására nagyszerű alkalmat nyújtott volna a WBC Muay Thai Gyémánt Bajnoksága, ahol Buakaw is ringbe lépett, de a meccse aligha fogja felülírni a hírhedt kutyás videó emlékét. Nem mintha rosszul bunyózott volna, épp ellenkezőleg: ismét úgy győzött, hogy szinte meg se izzadt.

10388631_846475778725761_4518134643405544766_n.jpg

A Gyémánt Bajnokság gáláját a thaiföldi Chiang Rai-ban rendezték, Buakaw ellenfele az a francia Abdoul Touré volt, akivel két éve már találkozott a ringben. Akkor kiütéses Buakaw-győzelem lett a vége, és most sem történt másként. Az első menet javát tapogatózással töltötték a felek, sőt, Tourénak még földre dobnia is sikerült Banchameket. A vége felé aztán Buakaw rákapcsolt és két szép fejrúgással a sarokba kényszerítette a franciát, ott pedig könyökkel és térdesekkel puhította tovább. A bíró kiszedte őket a sarokból, és Touré szerencséjére pár másodperc múlva véget is ért az első menet.

A második felvonás kezdetétől már tényleg csak egy ember volt a ringben, Buakaw egyre többször elővette a könyököseit, és sorozatban kétszer is padlóra küldte ellenfelét. A francia még mindig bírta, de már nem sokáig: a harmadik menet legelején ismét bekapott egy hatalmas könyököst, de ekkor már úgy fogott padlót, hogy a szemei is fennakadtak. A bíró eleget látott, leintette a meccset, Buakaw CV-je pedig egy újabb könnyű KO-val gazdagodott.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  

Leave a reply