Fedor: Ha még küzdenék, Velasquez ellen állnék ki

fedor_2.jpg

Az immár két éve visszavonult Fedor Emelianenko épp Kanadában tartózkodik, hogy a World Mixed Martial Arts Associationt támogatva lobbizzon az amatőr MMA olimpiai sportággá való nyilvánításáért. Fedor emellett a következő képen nyilatkozott:

Visszavonultam, de továbbra is edzésben vagyok. Egy valódi atléta nem az aktív versenyzéshez köti az edzési időszakot, folyamatosan végzi. Ez egy életforma, megfelelő testi edzettségi szintet képviselni folyamatosan. Persze azt is szem előtt kell tartanom, hogy sok fiatal srác szeretne az edzések során legyűrni, nem hagyhatom magam ilyen téren sem. 

 

MMA harcosnak lenni kemény munkát jelent. Félelem nélkül kell űzni ezt a sportot, sosem szabad a célodról elkerüli a figyelmednek, edzésen és küzdelem során csak csak ezt tarthatod szem előtt. Rakd rendbe az elméd, a negatív gondolatait alakíts pozitív tartalommá, gyengeségeid ezáltal erősséggé. 

 

Ha még napjainkban is versenyszerűen küzdenék, erőm és tudásom legjobbját tudnám nyújtani, akkor Cain Velasquez ellen küzdenék meg. Cain ambiciózus és nem ismer félelmet. Noha technikája képvisel még javításra szoruló elemeket, gondolkodó harcos, aki mindennél jobban kívánja a győzelmet. 

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  

Leave a reply