Erdei hazatért Magyarországra

image

Visszatért Magyarországra Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) korábbi félnehézsúlyú világbajnoka, aki magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Atlantic Cityben – szinte pontosan egy év után – lépett ismét ringbe, s győzte le egyhangú pontozással a kenyai Samson Onyangót.

    "Sok volt ez a két hét, amíg távol voltam a családomtól. – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Erdei. – Most egy áprilisi meccsben gondolkodunk elsősorban. Jó emlékekkel tértem haza. Az ellenfelem nagyon jó fej srác volt, sokat beszéltem vele a meccs előtt és után is. Először bokszolhattam amerikai promóterem gáláján, a bemutatkozás úgy-ahogy sikerült, egy kicsit bemelegedtem. Remélem, legközelebb már nagyobb kihívás vár rám és olyan ellenfél, aki ellen megmutathatom, mit is tudok valójában."

    Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy az eddigi 32 profi meccsét kivétel nélkül megnyerő Erdei kivel találkozik legközelebb, ám a napokban olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint egy Bernard Hopkins elleni összecsapás "lendíthetne igazán nagyot amerikai karrierjén".

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply