Éltető Daniella a profik között

image

A Miskolc Plázában tart bemutatót Éltető Daniella. Az IFMA Muay Thai világ- és Európa-bajnok tokaji amazon március 10-én egy nyilvános edzés keretein belül népszerűsíti a küzdősportokat.
Daniella tavaly a két thai boksz cím mellett K1-ben is kontinensbajnok lett, idén pedig a Kempo Karate világbajnoki címét is elhozta, és megnyerte a Diákolimpiát is kyokushin karatéban. Utóbbin a Legharcosabb Versenyzőnek járó díjat is megkapta.

Bemutatkozás a profik között
Várhatóan 2012-ben is nagy nemzetközi menetelés vár az „Ütős Tokajira”. A tervek szerint március 24-én egy pozsonyi gálán vesz részt, ahol ötször kétperces küzdelemben, védőfelszerelés nélkül lép kötelek közé a 24 éves, 57 kilós Lucia Krajcovic ellen. A Spartans Club Bratislava tapasztalt versenyzője 2009-ben megnyerte a Muay Thai EUROLIGA-t és ezüstérmes lett a WKF-nél is. A „Pretty Beast” becenevű szlovák harcos eddigi mérlege igazán elismerésre méltó, eddigi tizenegy mérkőzéséből nyolcat nyert meg, ebből hármat KO-val.
– A nyolc év korkülönbség és a helyszín nem számít, de a részrehajlás szinte biztosra vehető, úgyhogy erre felkészülten kell ringbe lépnem, és harcolnom – mondja Daniella, aki örül az új kihívásnak és reméli, hogy a profik között is tud bizonyítani. A kemény pozsonyi küzdelemre napi két edzéssel készül, Miskolcon ebből láthat ízelítőt a közönség.

Forrás: Erdős József sajtóreferens

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..