Eger Kupán voltunk

Az eredményekről majd a végén, a lényeg: Kacsával és Bálinttal odafele úton keveset beszélgettünk, izgultak a meccsek előtt, viszont a verseny után végigdumáltuk az utat. Mindketten felszabadultan jöttek le a tatamiról, voltak győzelmek, voltak vereségek, összességében szépen mutatták a beton kempo keménységét.
Gi nélküli földharccal kezdtünk, jött 1-1 vereség, Bálint meccsét nem láttam, képzett ellenfele felülmúlta, Kacsa pedig egy hegyomlás szabadfogású birkózóval került össze, aki 1 pontot tudott rajta csinálni, majdnem megvolt a meccs! Később mindkét ellenfél nyerte a kategóriáját.
Jött a gi földharc, itt Kacsa vitézkedett: behúzta a meccset lilaöves kempos ellenfelével szemben, majd a legjobb három között két vereség, az egyik meccs pedig megvolt, de hagyta magát átforgatni.
A-Viadalban Bálintnak két meccse volt, egyszer kopogtatták, egyszer pontozással kapott ki – egy-két egyenes ütés majd szükséges lesz a pontszerzéshez. Tudni kell, hogy magasan képzett (barnaöves pl) ellenfelei voltak. Bálint majd egy éve kempozik, ezen a versenyen meg nincs edzésidő szerinti megkülönböztetés. Örölük, hogy Bálint tanul az egészből, és egyre jobb lesz. Mindenki ott kezdte, ahol ő, csak kérdés kinek mekkora a lelkesedése!
Kacsa MMA-Viadalban két szegedi ellenfelet kapott, a terminátor szerű lefojtotta, a kis dagit meg leverte a pástról.
Eredmény: két bronz! Gratulálok a srácoknak!

Kép nincs, nyúltam egyet a Fenyőmagtól a facebookról (köszi Oroszlán), a szélén két betonkemény (Kacsa fél arca:))!

A versenyről annyit, hogy nagyon sok jó küzdelem volt, nagyon sok nevező, sok idegen stílus – és sajnos alulszervezettség. Viszont kiváló bírók!Forrás: www.kempobakos.blogspot.hu – RSS