Dos Santos: A második menet után nem emlékszem semmire

dossantos.jpg

Hétvégén Junior Dos Santos és Cain Velasquez harmadjára is találkoztak az oktagonban, hogy egy időre eldöntsék, ki a legjobb nehézsúlyú MMA harcos a világon. Eddig 1-1 volt az állás, az volt a kérdés ezúttal, hogy ahogy Cain tudott váltani legutóbb, úgy Junior is képes lesz-e tanulni az előző verésből.

Hát nem, sőt, Cain ezúttal talán még brutálisabban intézte el kihívóját, mint legutóbb. Vagyis Junior elkövetett minden előző hibát, a kardióra sem foghatja a fiaskót ezúttal. Ha jobban belegondolok, akkor talán nem is hibázott JDS, Cain egyszerűen ellenállhatatlan, felőröli minden ellenfelét. A brazil peche, hogy egy időben élik fénykorukat a szervezetnél, mert az is látszik, hogy Cain mögött a második legjobb, aztán meg van egy szép nagy szakadék. Cormier beférne még a képbe, Nelson ellen vérprofi bunyót hozott, de elbúcsúzik a nehézsúlytól, lemegy Jones vizeire.

Szóval Dos Santos közel 5 meneten keresztül nyelte Cain  ütéseit, az ötödikben egy feladta fejben is, a teste már rég szétment alatta. A brazil szíve akkora, hogy a második mettől elmondása szerint csak rutinból küzdött, nem emlékszik semmire, azt hitte, hogy mikor véget ért a küzdelem, még csak a második etapban járnak. 

Hogy mi lesz ezután? Jó darabig nem jön a negyedik rész, legalábbis Junior szerint. Jöhetne végre a Dos Santos vs Overeem, mindegy, hogy Alistair mit hoz Mir ellen. Cain egyedül maradt a csúcson, Werdum következik neki, ő más téren jelent rá veszélyt, mint Dos Santos.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply