Díszvendég volt Csábi Bettina a küzdősport gálán

A Felix Promotion és a Gladiator Organization szombat este Orosházán rendezett küzdősport gálát, melyen Dr. Csábi Bettina díszvendégként vett részt. A mérkőzések remek szórakozást nyújtottak a teltházas közönségnek.

Milyecsabi.jpgn konkrét dolgokkal foglalkozol, mióta befejezted az aktív sportolói pályafutásod?

Még felsorolni is nehéz, annyi mindenbe kezdtem bele. Több helyre is rendszeresen publikálok, edzéseket tartok nők számára, elkezdtem az álomdiéta kiépítését, ami szénhidrátcsökkentett termékcsaládra épül, de ez az időm 20%-át teszi ki csak. A többit mind a cégünkkel kapcsolatos szerződésekre, és adminisztrációs feladatokra fordítom.

A sok elfoglaltságod mellett van időd rá, hogy időszakonként kesztyűt húzzál egy-egy könnyebb edzés erejéig? Nem hiányzik az ökölvívás?

Mindenki ezt kérdezi tőlem elsőként. Nyilvánvaló, hogy 23 év küzdősport múltat nem lehet kitörölni az ember életéből. A tréningek rettenetesen hiányoznak, de valamilyen szinten kompenzálom, hisz heti 6-szor 1 órát futtatom a kutyámat, és végzek némi erősítést. De úgy gondolom, hogy család, munka mellett így is mindent megteszek az egészségemért. Ennél több időt nem tudok szakítani a hobbimra. És persze a sok kedves ismerőssel, baráttal is jó volt találkozni most.

Az ikrek mikor kezdenek el edzeni?

Már járnak népitáncra, és lovagolni. Télen sajnos a lovakat maximum simogatni tudjuk, így elgondolkodtam rajta,hogy erre az időszakra levigyem-e őket karate edzésre. Majd meglátom.

Dr. Csábi Bettina – www.csabibettina.hu www.alomdieta.hu

 

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply