De hová tűnt Nick Diaz? – Elpocsékolt tehetség vagy csak gondosan megírt koreográfia?

nick_diaz_bird.jpg

Bombaként robbant a hír, Nick Diaz eltűnt, se a csapata se pedig az UFC nem tudja, hol lehet a fenegyerek! A váltósúlyú rosszfiú minden bizonnyal nagyon rossz fát tett a tűzre, ugyanis Dana White-al nem jó b*szakodni ha egy komoly mérkőzésről van szó, kevesebbért is repültek már harcosok a szervezettől. Nick Diaz ugyanis megszegte a szerződését és nem vett részt két promóciós eseményen mely a Georges St. Pierre elleni derbit reklámozták volna.

Az első eseményen még mindenki azt gondolta mesterségesen generálják a feszültséget ám miután Diaz a második sajtókonferencián sem jelent meg Dana White kivette őt a Fight Card-ról! Diaz helyett a volt WEC bajnok Carlos Condit léphet a ketrecbe St. Pierre ellen.

Pofátlanság amit Diaz csinált! Ez az ember napok óta nem reagál a telefonhívásaimra és nem jelenik meg a sajtó eseményeken. Már az elején elmagyaráztam neki, hogy nálunk a szerződés minden pontját be kelldana_white.jpg tartani, ez különösen igaz a mérkőzést megelőző promóciós eseményekre! Diaz egész egyszerűen kisurrant Cesar Gracie házából a hátsó ajtón és az óta senki nem találja! Én ezt nem tudom honorálni, Diaz repülő útjai 15000 dollárba kerültek nekünk az elmúlt pár napban, szép kis bukást hozott nekünk össze. Felhívtam Carlos Condit-ot hogy mit szólna a mérkőzéshez, sírva fakadt, majd tizenöt perc múlva visszahívott, hogy benne van a mérkőzésben. Igen, egy harcos így reagál! Most még lesz egy komoly telefonbeszélgetésem egy nagyon ideges Hawaii bunyóssal akit Bj. Penn-nek hívnak és most nagy fel van b*szva! Ő találkozott volna Condit-al, természetesen honorálni fogjuk neki ezt a lépést és méltó ellenfelet találunk majd számára!. Tudják épp most hívott Cesar, hogy mindenben egyetért velem és ő maga sem érti Nick viselkedését. – Nyilatkozta Dana White

Az üggyel kapcsolatban természetesen St. Pierre is megszólalt.

gsp_xlfight.jpgÉn sem szeretem a sajtótájékoztatókat! Nem szeretem a sok kérdést, nem szeretem a sok fotózást és nem szeretek farkasszemet nézni a másik harcossal, de mivel ez a szerződésem része természetesen megteszem. A szerződésünkben világosan benne van, hogy a promóciós körúton is részt kell vennünk. A mérkőzésnek három résztvevője van, két harcos és a szervezet. Mindannyian kellünk a kellő reklámhoz. Sose lennék olyan tiszteletlen az ellenfelemmel és a munkaadómmal, hogy ne jelenjek meg a sajtó tájékoztatón! Ha nem magad miatt teszed, meg akkor tedd meg a családodért, hogy pénzt kereshess!

Mivel rendelkezünk most tehát? Egy darab nagyon ideges Dana White-al, egy csalódott Gerges St. Pierre-el, egy nagyon boldog Carlos Condit-al, egy nagyon ideges Bj. Penn-el és sok ezer nagyon csalódott rajongóval, akik tűkön ülve várták ezt a küzdelmet! Azt eddig is tudtuk, hogy Nick Diaz egy tökös gyerek is, de valóban tök hülye is lenne? Minden bizonnyal élete lehetőségét bukja most el és így sok-sok rajongójának inthet búcsút! Hogy mi az indoka Diaz eltűnésének az egyelőre nem ismert, de minden bizonnyal pár napon belül minden kiderül. Mindenesetre gondolkodásra ad okot az a tény is, hogy a másnick_diaz_dana_white.jpgkor igen hirtelen haragú Dana White nem dobálózott azonnal azzal, hogy Diaz ki van rúgva az UFC-től! Hogy mi lehet a háttérben? Diaz egy igencsak megosztó személyiség azt azonban nem lehet elvonni tőle, hogy nagyon, tudja csinálni a show-t. Egy igazi fenegyerek, aki, amikor kell k*rva anyázik és a ketrecben tönkreveri az ellenfeleit majd ott folytatja az anyázást ahol előtte abbahagyta. Mint tudjuk az UFC hamarosan átvándorol a FOX tv csatorna képernyőjére, ahol több millió háztartásba juthat el majd egy-egy show-juk! Az első ingyenes mérkőzés a Cain Velasquez – Junior Dos Santos nehézsúlyú bajnoki mérkőzése lesz ám ezeket majd komoly PPV-s gálák követik majd. Mi generálhatna nagyobb PPV bevételeket, mint egy nagyszájú bunyós a nép hőse ellen, aki egyszer már elmenekült a lehetőség elől! Ezek természetesen csak feltételezések egyelőre, ám senki ne lepődjön meg rajta ha Diaz nem lesz kirúgva és a későbbiekben St. Pierre a FOX képernyőjén vehet majd revansot az őt ért tiszteletlenség miatt.

–  supras –

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply