Cselgáncs Vk – Két ötödik és egy hetedik hely Lisszabonban

image

Bürgés Milán és Hadfi Dániel az ötödik, Farkas Bálint pedig a hetedik helyen végzett vasárnap a cselgáncsozók Világkupa-sorozatának lisszaboni állomásán.

    A viadal honlapja szerint a 81 kg-os Bürgés mexikói, kanadai és francia ellenfélen keresztül jutott el a negyeddöntőig, ott kikapott az amerikai Stevenstől, majd a vigaszágon legyőzte a spanyol Nacimientót, végül a bronzcsatában alulmaradt a japán Nakaival szemben.
    A 100 kg-os súlycsoportban szereplő, Európa-bajnok Hadfi első mérkőzésén szlovák dzsúdóst vert meg, majd a negyeddöntőben brazil riválisán is túljutott, a fináléba viszont nem került be, mert vereséget szenvedett a lett Borodavkótól. A bronzmeccsen aztán a szlovákiai Pálkovács Zoltántól is kikapott. Ugyanebben a kategóriában Farkas brazil cselgáncsozót győzött le, később alulmaradt a svéd Pacekkel és a vigaszágon Pálkováccsal szemben.
    Szombaton Ungvári Attila (73) végzett hetedikként, Burján László (60 kg), Gorjanácz Zsolt (66) és Taraba Sándor (73) helyezetlenül zárt.
    Ugyancsak a hétvége első napján aranyérmet nyert az 57 kg-os Karakas Hedvig a tallinni női Világkupán. Az észtországi verseny másik magyarja, Gáspár Eszter (63) helyezetlen lett.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..