Conor McGregor újabb kedvessége Dustin Poiriernek

i.jpg

Conor McGregor legutóbb a szűkebb pátriájának számító Dublinban brillírozott, amikor is az első menetben kiütötte Diego Brandaot. Ezek után nem kellett sokat várni és megkapta következő ellenfelét, Dustin Poirier személyében. Nos, az üzengetés azóta is megy mindkét fronton. Most az íren volt a sor, hogy valami kedvességet szúrjon oda ellenfelének:

„Minden, amit meg kell tennetek, hogy megnézitek Dustin legutóbbi meccseit. Az utolsó meccsét egy valóságshow keretében vívta. Senkit nem érdekelt, mégis megingott vagy negyvenszer. Az álla üvegből van.”

 

„Minden meccsén leütik. Egy szélroham és máris úgy táncol, mint egy csirke. Nem lesz jó neki, ha ellenem bunyózik. Eltalálom egy jab-el és máris megfog inogni. Az első menetben kiütéssel győzök, emlékezzetek erre.”

Kemény szavak. Conor McGregor 15-2-es mérleget tudhat maga mögött. 2013 áprilisában mutatkozott be az UFC-ben, itteni rekordja 3-0, ebből kettő kiütés. Dustin Poirier aktuális mérlege 16-3. 2011 januárja óta erősíti az UFC-t és eddig 8-2-es mérleget hozott össze 3-3 kiütéssel és submissionnal. Kettejük verbális hadjáratának végére szeptember 27-ig kell várni. Az UFC 178. gáláján Las Vegasban dönthetik el, hogy melyiküknek is van igaza.

Szerintetek ki hagyja el győztesen a ketrecet? Egyébként csak szerintem hasonlít a Vikings című sorozat főszereplőjére?

Ragnar_c1.jpg

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Leave a reply