Chuck Liddell: Nem nézem meg GSP meccseit

liddell.jpg

A korábbi félnehézsúlyú bajnok és Hall of Fame tag Chuck Liddell nem először fogalmaz meg kritikát GSP irányában. Egészen pontosan a Shields elleni bunyó óta ösztönzi csomagolt, majd kevésbé rejtett módon, hogy a kanadai bajnok szórakoztathatna is a győzelmei mellett. Ha kombinálni akarok, akkor azt mondom, hogy Dana bácsiék adják Chuck szájába a szavakat, mert hát élesben elölről nem mennek neki az aranytojást tojó Georges-nak. Liddell aktuális gondolatai az UFC 167: GSP vs Hendricks előtt:

Sokan panaszkodnak manapság pár bajnokra az UFC-nél, hogy biztonsági bunyót hoznak. Bizonyos szempontból érhető ez a hozzáállás, de én nem akarom megnézni ezeket a meccseket. GSP egy nagyszerű harcos, de nem szeretem nézni a küzdelmeit. Csak meg akarja nyerni az adott küzdelmet, annak módja már nem számít számára. Diaz ellen például csak feküdt ellenfelén majdnem az egész meccsen.

Nem tudok együtt élni azzal a gondolattal, hogy valaki négy menet dominancia után csak túlélésre hajt az ötödikben, minimálisat kockáztatva. Tudom, manapság már sok pénzről szól a történet, és GSP ebből él, a rajongók szemszögéből azonban ez…én nem nézek GSP-küzdelmet. 

Georges nagyszerű srác, ezt sokadszorra mondom. Abban bízom amúgy, hogy Hendricks kihúzza az odújából és harcra készteti őt, igen, szerintem Johny képes GSP-t háborúba vinni.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply