Chisora magabiztos, kiütésről beszél

110718-dereck-chisora-238x1781.jpg

Február 18-án, Münchenben lép a kötelek közé Derek Chisora a WBC világbajnoki övéért, de a cím birtokosa, Vitalij Klicsko ellen nem sok jót jósolnak a brit számára, ő mégis bizakodó.

Sokak szerint Chisora élete eddigi legnehezebb mérkőzésére készül, de a 28 éves brit szerint ez a kijelentés nem rá igaz, hanem a cím jelenlegi birtokosára, Vitalij Klicskóra.

Az ökölvívás fogadási ajánlatok egyértelműen az ukrán óriást látják a mérkőzés esélyesének. Klicsko utoljára 2003-ban kapott ki, akkor Lennox Lewis győzte le a WBC nehézsúlyú királyát.

A 40 éves klasszis egyáltalán nem érzi még magát öregnek, Chisora ellen pedig kemény mérkőzésre készül, mivel a zimbabwei születésű bokszoló legyőzte a jövő nagy bajnokának kikiáltott Robert Heleniust is.

-Majd meglátjuk, hogy mire képes az igazi bajnok ellen- – mondta Klicsko egy londoni sajtótátékoztató végén.

Az ukránt szinte lehetetlen kiütni, a brit ökölvívás fenegyereke azonban magabiztosan nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

-Remekül érzem magam, darabokra fogom tépni Mr. Vitalij Klicskót- – mondta Chisora. -Igazi háborút fogok ellene indítani, így ki kell majd használnia a magasságát és az ütőtávját. Szinte látom magam előtt, ahogy a nyolcadik menetben kiütöm. Le fogom taszítani arról a trónról, amin már évek óta ücsörög.-

Chisora szerint eddigi ellenfelei azért veszítettek Klicsko ellen, mert -be voltak tojva-, ő viszont az övet akarja, ezért mindent el fog követni a győzelemért.

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..