Chavez mégsem bokszol szeptember 11-én

image

Julio Cesar Chavez Jr. szeptember 11-re szánt ellenféljelöltjei az elmúlt hetekben majdnem többen voltak, mint ahány bunyóssal a legendás papa pályafutása során egyáltalán megmérkőzött. Chavez Jr.

 legutolsó jelöltje a lengyel Pawel Wolak volt, akivel az említett időpontban odahaza, Mexikóban csapott volna össze a középsúlyban vitézkedő ifjú.

Most azonban úgy fest, Julio Jr. még talán árnyékbokszolni sem lesz hajlandó ezen a napon, legalábbis Wolak menedzsere, Ivan Edward tájékoztatása szerint: \"Felhívtak a Top Ranktől és közölték velem, hogy Chavez nem szándékozik szorítóba lépni, mert még egyáltalán nem is edzett semmit.

 Én úgy gondolom, nem akarja a Wolak elleni meccset, mert nincs formában, ami teljesen idegen dolog egy igazi profitól.

Talán úgy gondolja, hogy a Wolak elleni meccs sokat kivehet belőle, ő pedig pihenten akarna Cotto ellen bokszolni.

 Az én gondom ezzel annyi, hogy a szerződést aláírtuk, sérülésről pedig nincs szó, hanem Chavez egyszerűen csak nem akar bokszolni.\".

 A bunyós körüli forrásoktól származó információk szerint Chaveznek váratlan családi problémái akadtak, amelyek hátráltatták őt abban, hogy időben elkezdje az edzőtáborozást.

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..