Chael Sonnen elkapta War Machinet

war-machine_1.jpg

Ha igazi cirkuszra vágytál már régen, akkor War Machine és Christy Mack drámája biztosan érdekelt téged. Arról már itt is olvashattál, hogy War Machine megcsapkodta volt, vagy aktuális barátnőjét, ki tudja már. Az eddig is viharosnak mondható kapcsolat ezzel véget ért, de War Machine pszichopata oldala ezzel elég nagy publicitást nyert. Az ex-UFC-Bellator bunyós orvosilag igazoltan Mack arcán tucatnyi csontot tört el, megannyi fogát kiverte, zúzódással teli a teste, késsel pedig vágási nyomokat ejtett rajta.

Meg is akarta erőszakolni a vérben fekvő ex-pornóst, de nem jött össze neki a sátorozás. Ha ennyi részlet elég is volt, akkor szeretnéd bilincsben látni a srácot, még ha azzal is magyarázza a dolgot, hogy lánykérésre indult, de egy harmadik felet talált a lánynál. War Machine viszont nem adta fel magát, hajtóvadászat indult ellene. Még a híres fejvadász, Dog the Bounty is a nyomában volt, végül tegnap U.S. Marshal-ok kapták el őt Kaliforniában egy hotelben. War Machine bűntett előéletű, akár hosszú évtizedek elé nézhet a kóterben ismét, de ezúttal nem lesz senki kíváncsi a börtönnaplójára, legalábbis számomra aki nőt ver, az nem sorolandó emberszámba.


Ja, és persze a nap trollkodása is megvan: Sonnen Twitterén azt írta, ő kapta el War Machinet, mint az undefeated all star martial arts legend.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  ,

Leave a reply