Buchinger Iván bemért a holnapi Cage Warriors tornára

buki1.jpg

Holnap este Londonban rendezik a Cage Warriors 60 gálát, melynek cardjában lehozzák azt a négyes tornát, mely a Connor McGregor által hátrahagyott könnyűsúlyú cím örökösét keresi. Számunkra azért kiemelkedően fontos ez az esemény, mert az indulók között ott van Buchinger Iván. A bősi harcos negyedik küzdelmére készül a szervezetnél, ráadásul a torna indulói közül Jason Ballt májusban le is győzte. A nyitó körben azonban ellenfele Mick Sinclair lesz, kinek győzelmi mérlegében azonos számmal oszlik meg a szub és KO győzelem, szóval nehéz tippelni, mit hoz Buki ellen.

buki2.jpg

Iván a földet vinné, ez a küzdősport alapjai szerint egyértelműnek tűnik, a kérdés csupán annyi, hogy mennyit vesz ki az első meccs a srácokból, mert a döntőt is holnap este vívják, vagyis az öv mindjárt gazdát is talál. Korábbi infók szerint az elődöntő 2×5 perces lesz (extra menet jöhet döntetlen esetén), a döntő pedig 5×5 perces. Megpróbálom elérni Bukit holnap estig, pár sort kérek tőle élete lehetősége előtt. Addig is WAAR, veled vagyunk Harcos!

fotó: Dolly Clew | Cage Warriors

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..