Buchinger Buki Iván ismét nyert az M-1 Challenge sorozatban

buchinger.jpg

MA este rendezték Szentpéterváron az M-1 Challenge 50 gálát. A bősi szakadó esőben érkeztünk meg a Mónika Espressoba, hogy Buchinger Buki Iván barátjainak körében nézzük meg a szlovákiai magyar harcos második mérkőzését a szervezetnél. Buki a tegnapi mérlegelésen mocskos szálkásan mért be 65 kilóra, ami nagyjából 10 kilós fogyasztás eredménye volt, a ma esti meccsre láthatóan sokat töltött vissza Iván. Kültéri rendezvénnyel jött az M-1 Challenge 50, a jó idő ellenére aránylag kevés néző volt Oroszországban, a szervezet érezhetően inkább a netes PPV-ja megy. Ezen csüngtünk mi is Bősön, Buki pedig elszánt arccal érkezett a ring-ketrecbe.

Buki ellenfele Mikhail Malyutin az M-1 mellett a szintén népszerű ProFc rendszeres indulója, gyenge és egyszerű orosz ellenfél sosem volt és nem is lesz, az anyacsecsen lógva szívják ezek az arcok magukba a bunyót. A meccs kölcsönös méregetéssel indult, a távot próbálta mindkét srác belőni alacsony súlyponttal, vigyázva a földre vitelekre. Mikhail jab-jeivel kezdett operálni, majd 1-2 kombinációjával elérte Bukit, a bősi srác pedig inkább a combosokat nyomta. Az első menet óvatos és szoros volt, az oroszok a visszajátszásokban érezhetően Matyutint nyomták, egy hajszállal az orosz vitte a mentet. 

buki_4.jpg

A másodikban folytatták az eddigi forgatókönyvet, de Buki felpörgött és forduló ütéssel, majd pedig távolról és közelről indított földre vitelekkel próbált földre menni, ahol igazán jól érzi magát. Mikhail egész jól állt bele a TD-kbe, de Buki masszívan dolgozva levitte őt, ahol kiülve rá, vagy hátulról kulcsolva dolgozott, a menet végén pedig majdnem megvolt a hátsó fojtás, de az idő lejárt. Egyértelmű Buki menet volt mögöttünk.

A harmadikra Buki láthatóan úgy jött ki, hogy földezés kell neki, ezt minden módon próbálta behúzni, az orosz is tudta ezt, a földre kerülve eleinte váltakozva hol Buki, hol Mikhail került kedvezőbb pozícióba, de Iván tudott értékelhető ütéseket indítani, majd pedig testkulccsal zárva folyamatosan hátsó fojtással veszélyeztetni. Az orosz azonban jól védekezett, a menet lejárt, mi pedig csak remélni mertük, hogy az orosz pálya nem lejt annyira, hogy Bukitól elvegyék a meccset. 

Többségi döntéssel Buchinger Buki Iván egy melós meccsen teljesen jogosan megszerezte a győzelmet, mely után megkönnyebbülten tekintett az égre, a bősi társaság pedig nagy örömmel fogadta győzelmét. Gratula Buki, szép munka volt!

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  ,

Leave a reply