Brock Lesnar brutálisan megsemmisítette John Cenat

lesnar-cena.jpg

Ma hajnalra virradóra rendezték a tengerentúlon a nagy érdeklődéssel várt WWE SummerSlam bulit, amiről beszámolni a TOTALDAMAGE hasábjain elsőre furcsának tűnik, de nem lehet szó nélkül elmenni a Brock Lesnar jelenség mellett, ami t láthattunk. John Cena évekig meghatározó és kiszámítható alakjaként hozta a WWE nehézsúlyú elitet, ma hajnalban azonban Lesnar olyan megsemmisítő versében, rombolásban részesítette, ami a WWE egyúttali megújulását és újjászületését is hozhatja.

Ez persze üzlet a színfalak mögött témakör, de Lesnar a maga vérprofi marketingbe csomagolt eredendően gyilkos attitűdjével elsöpörte a Cena-státuszt a WWE-ből, ehhez pedig nem sajnált 16(!) német suplexet eladni, a szervezet talán legkeményebb nehézsúlyú verését mutatta be. Mindjárt egy F-5-el indítva térdeltette Cenat, akivel ezután lényegében eljátszadozott. Mondhatod, hogy WWE, de nagyon kivételes atléták kellettek ehhez a műsorhoz, emberfeletti volt olykor.

Lesnar pedig most van WWE-karrierje csúcsán: fizikálisan tökéletes gyilkológép, PPV-bomba és immár a nehézsúlyú bajnok is. Hogy ilyenkor összefut a nyál Dana szájában, visszagondolva az UFC PPV-eladásokra? Biztosra veheted, Lesnar most mindent elsöpörve az MMA PPV piacon, de ehhez valakinek nagyon-nagyon sokat kéne fizetnie. Nagyon. 

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  ,

Leave a reply