Bradley: Alexander nem áll készen

image

Másokkal egyetemben a WBO kisváltósúlyú bajnoka, Tim Bradley sem volt elragadtatva Devon Alexander hétvégi, Andriy Kotelnik elleni produktumától.

 A páros januárban címegyesítő meccset vívhatna az HBO képernyőjén, Bradley azonban nem érzi, hogy Alexander készen állna erre: \"Hát, ez a csávó nincs még kész erre.

 Leleplezték. Megmutatták, hogy sebezhető. Én az ilyen embereket \’Reakciós bunyós\’-nak hívom. Akármit is csinálsz, ő azonnal akar valamit lépni erre. Bele lehet zavarni egy csomó kontrába.

Csupán ütést kell indítanom, hisz tudom, hogy úgyis valamit válaszolni akar rá. Az egész magától jön. Kitérsz, elhajolsz és megkontrázod. Na, mindegy, többet nem is mondok erről. Egy rakás hibáját láttam.

 Sokszor eltalálták. Persze, lehet, hogy csak kifogott egy rossz napot, nem tudom. Mindenesetre azt a nagyságot nem láttam, amiről annyit beszéltek.

Kotelnik egész gyors, de nincs olyan lábmunkája, mint nekem. Devon néha ki tudott lépni az ütőtávjából, de én messze gyorsabb vagyok, mint Kotelnik.

 Több kombinációt is ütök, mint ő. Több nyomást is gyakorlok az ellenfeleimre, mint ő. Könyörtelen vagyok, ha közel kerülök. Ha Kotelnik képes volt ezeket tenni vele, akkor mit fog csinálni Alexander, ha egy hozzám hasonló képességű bunyóssal találkozik?\".

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..