BoxingONE: a Gladiator legyőzte az újoncot

boxingone.jpg

A BoxingONE Championship – amatőr ökölvívó csapatbajnokság győri nyitófordulójában a helyi Gladiator BC legyőzte az újonc szlovákiai Spartak Komárnót.

Nagyszerű küzdelmeket láthatott a publikum, a gladiatoros George Nyeki és Rácz Sándor, valamint a révkomáromi színeket képviselő Klasz Árpád teljesítménye kiemelkedő volt. A végeredmény 9:5 a Gladiator javára.

Eredmények mérkőzésről mérkőzésre
57 kg: Holiartoc Daniel – ellenfél nélkül (WO, 2:0)
60 kg: Rácz Sándor – Polák József (2:0)
64 kg: George Nyeki – Peer Dávid (2:0)
69 kg: Zámbó Dániel – Klasz Árpád (0:2)
75 kg: Szabó László – Lakatos Mário (1:1)
81 kg: Portéka Tibor – Onda Jan (2:0)
91 kg: Poputea Adrian – Balogh Sándor (0:2)

A Győr Plázában felállított ringet közel 1500 sportrajongó állta körül, akik ingyenesen tekinthették meg a sporteseményt. A rendezvényen megjelent Dr. Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, míg a zsűriben Nacsa József, a MÖSZ bírói bizottságának vezetője elnökölt. A nyitómeccs közel egy órás összefoglalóját a SportKlub április 28-án sugározza.

A bajnokság szombaton Révkomáromban folytatódik, méghozzá a Spartak-Rybnik mérkőzéssel, majd másnap Debrecenben kerül megrendezésre a DVSC kontra Vasas-KSC párharc.

A gálán egy profi ökölvívó mérkőzést is rendeztek, melynek során a helyiek nagy kedvence, Kelemen Balázs (5 győzelem – 0 vereség) az első menetben kiütötte Juhász Imrét. A félnehézsúlyú küzdelem során Kelemen először testen ütötte le riválisát, majd a számolás után fejen fejezte be a rövid összecsapást.

A B1 liga hivatalos weboldala a boxingone.hu címen érhető el, ahol – a tervek szerint – az összes csapatbajnoki mérkőzést élőben lehet megtekinteni.

XLsport –
Forrás: BoxingONE news

Leave a reply