Bobby Brents el is hagyta a Bellator FC-t.

Nemrégiben Bobby Brents-el beszélgettem, éppen akkor írt alá a Bellator-hoz, és boldogan készült a bemutatkozásra, ami meg is történt. Bobby azonban megosztott pontozással maradt alul Chase Gromley ellen egy küzdelmes meccsen. Bobby-t a múlthéten elengedték a Bellator-tól, erről beszélgettem most vele.

A Bellator 162-es gáláján mutatkoztál be a szervezetnél. Az eredmény ismert, és az elbocsájtásod is. Mindezek ellenére, azt hozta ez a kaland, amit vártál tőle?

A Bellator egy nagyon jó szervezet volt és most is az, úgy kezeltek, ahogy kell és ez nagyon jó érzés. Egyedül a korai elbocsájtásom az, ami fáj.

Megosztott pontozással kaptál ki, ráadásul egy jó meccsen. Megindokolták a kirúgásodat?

Hát pont ez a fájó pont! Mindenkivel, akivel beszéltem, és a Bellatornál dolgoznak azt mondták én nyertem a meccset. Ezek után úgy gondoltam, hogy kapok majd még egy lehetőséget. Minden vágyam az volt, hogy felküzdjem magam a Bellator TOP nehézsúlyú harcosok közé. Az indok azonban végül is az volt, hogy kikaptam. De elég, ha csak megnézed a képet, amit küldtem, az alapján szerinted ki győzött? Még Chase is azt mondta, hogy megvertem…

Mindig látványos meccseket csinálsz, nem unalmas, amit a ketrecben művelsz, hogy látod most a jövődet, milyen szervezetek jöhetnek szóba?

Ázsia felé szeretném venni az irányt. Mindent összevetve most egy kicsit csak pihenni szeretnék. Tudod, az után hogy 14 évemet fordítottam rá, hogy elérjem a célomat, ami a Bellator volt, és egy ilyen indokkal bocsájtanak el, az rossz szájízt von maga után. Kicsit még mindig le vagyok döbbenve a történéseken.

Mi jöhet szóba? One FC, Road FC esetleg a Rizin?

Bármelyik, nagyon szívesen bunyóznék bármelyiknél. De tudod mit? Lehet, hogy úgy döntök, elmegyek bokszolni, ki tudja, mit hoz a jövő?

Mint tudjuk, az a boksz jobban fizet, mint az MMA. Szerinted, mint kezdő tudnál érvényesülni a profi bokszban?

Sokkal jobban fizet! Ismerek néhány promótert, akik már a debütálásomért is fizetnének.

Az Pazar lenne! Ünnepek után kezdetek tárgyalni a szervezetekkel?

 

Most csak pihenek, majd jövőre újra tervezem a karrierem.

Sok sikert kívánok továbbra is Bobby Brents-nek, aki egy igazi tiszta szívű bunyós! Mikor újra a ketrecbe, vagy a ringbe lép, arról is be fogok számolni!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Forrás: http://fightpromoter.blog.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .