Bemutatkoztunk a TV-ben: Impulser pulzáló mágnesterápia

Impulser a TV-ben

Impulser Home

Bemutatkoztunk a TV-ben: Impulser pulzáló mágnesterápia

Az RTL Klub egyik népszerű műsorában, az Egészségkalauzban Dr. Schéder Ákost kérdezték a pulzáló mágnesterápia általános egészségügyi hatásairól, a terápiával kezelhető betegségekről és napjaink növekvő problémájáról, az elektroszmogról. Ön hallott már róla?

A műsorban a doktor úr bemutatta a terápia lényét, mely szerint a pulzáló mágneses tér a megfelelő frekvenciájú és erősségű mágneses mezővel képes felvenni a harcot bizonyos betegségek ellen, mivel egyrészt növeli a sejtek aktivitását másrészt szerepet játszik a hajszálérrendszer karbantartásában, melynek megfelelő működése létfontosságú szervezetünk egészségének megőrzéséhez.

A hajszálerekben történő keringés serkentése azért is nehéz feladat, mivel – a főerekkel ellentétben –  ezeknek nincs izomfala, egyrétegű sejtekből állnak és nem lehet sem hanghullámokkal, sem gyógyszerekkel tágítani őket.

A mozgás jótékony hatással lehet rá, de igazi változást a pulzáló mágnesterápiával érhetünk el: ebben a térben képesek a hajszálerek tágulni, így könnyebben jutnak el az ásványi anyagok és a gyógyszermolekulák is a sejtekhez.  Egyéb csöves rendszerek is kitágulnak, például a vese-erek is. Így gyakorlatilag lecsökken a szervezetben a folyadék mennyisége, ezért is kell pótolni azt.  A terápia előtt és után meg kell inni egy pohár vizet.

Alapvetően az olyan betegségeknél lehet hatékony a terápia, ahol a probléma a nem megfelelő keringésre vezethető vissza. A leggyakoribb ilyen problémák, amelyekre kiegészítő megoldást nyújthat a pulzáló mágnesterápia: érszűkületi problémák, magas vérnyomás, cukorbetegség, reumás ízületi fájdalmak. Ezenkívül az elektroszmog okozta tüneteket is enyhítheti: fülcsengés, fülzúgás, szédülés, fejfájás, alvászavar.

Ha még többet szeretne tudni az Impulser terápiáról, nézze november 3-án ismét az Egészségkalauz műsorát az RTL klubon, amelyben részletesebben megismerkedhet az elektroszmog negatív hatásaival, valamint a terápia egyéb felhasználási lehetőségeiről is tájékozódhat, például a teljesítményfokozásról és fájdalomcsillapításról.

Leave a reply