Bemutatkozik a ReKaGym

DSC_0008.jpgMegannyi levelet kaptam az elmúlt időszakban, a fészbúkon is sokan írtatok, kérdeztétek, hogy manapság hol van frankó MMA-edzés Budapesten. Általában azt tanácsolom, hogy keressen magának egy jó kick-boksz/thai-boksz és egy jiu jitsu edzést. Ez egy elég ütős kis csomag. A napokban Budapesten jártam, kaptam egy baráti invitálást és nektek, érdeklődőknek üzenem, a ReKagym-ben mindezt egy helyen megtaláljátok!


Persze a kocsim szervizben volt, így tömegközlekedéssel  akartam kijutni a terembe. Annyit tudtam, hogy Cinkota, nyomban bajban is éreztem magam, hogy találok oda. Aztán felvilágosítottak, hogy az Örs vezér térnél felszállva a 45-ös buszra pont a ReKagym elé érkezem majd. Így is lett, megközelíthetőség szempontjából jobb nem is lehetett volna.
Aztán a telek udvarán egy új építésű objektum várt, csendes, nyugodt környezetben. Belépve fiatalos, modern és tiszta légkör fogadott, szó sincs a sajnos sok terem átkának számító bérelt helységekről, zsúfolt és évtizedek tépázta termekről.

Hogy miért mondom, hogy egy helyen megkaptok mindent itt? Kezdjük mindjárt a submissioMMA.jpgn grappling edzésekkel, melyet nem más, mint Halmi Viktor irányít. Úgy gondolom, hogy Viktort nem kell bemutatni a hazai küzdősport rajongóknak, megannyi magyar és külföldi MMA-versenyen bizonyított már, hazánk top bunyósa. A BJJ Európa-bajnok, submission grappling magyar bajnok és amatőr magyar MMA bajnok Max Carvalho és Mastre Zé Radiola Magyarországra való érkezése után ismerkedett meg Gracie Barra BJJ-vel, ezután pedig megbecsült is sikeres művelőjévé vált. A ReKagym-ben mindezt a tudást egy baráti és családias légkörben igyekszik tovább adni Viktor.

A földharc tehát rendben is lenne, jönne hozzá egy masszív kis állóharc thai-boksz formájában, mindez Győrfi Csaba jóvoltából. Csaba a sportág szintén jeles képviselője Magyarországon, 2008-ban profi thai-boksz Európa-bajnok volt, ugyancsak ebben az évben pedig megnyerte a magyar K-1 MAX tornát. Győrfi hitvallása szerint az edzései során a testi-lelki egyensúly irányába tesznek határozott lépéseket tanítványai. Az testfelépítés és izomrendszer fejlődése mellett a kitartó munka és erőfeszítés formálja a jellemet, önbizalomtól duzzadó emberek lépnek ki az edzések után az utcára.
SGyorfiCsaba.jpgubmission grappling és thai-box edzéseken kívül a ReKagym lehetőséget biztosít az ökölvívás kedvelőinek is, Balázs Tibor jóvoltából bokszedzésekre is ellátogathatnak az érdeklődők. Kettlebell és Krav-Maga foglalkozások is biztosítottak a klubban, előbbi Zsukk Anita, utóbbi Sándorfalvi György György  vezetésével.
A különböző edzések órarendje a ReKagy weboldalán található. Egy kis virtuális séta reményében lessétek meg a ReKagym fényképeit annak facebook oldalán.
Ha valakinek szabad teremre volna szüksége, edzéseket szeretne tartani, ez is biztosított. A kiadó terem paraméterei: 240 m2 egylégterű padlószőnyeges, tükörrel, bordásfallal, 6×6 méteres boxringgel, medicinlabdával, ugrókötéllel, kézi súlyzóval, ütő és rugópárnával, húzódzkodó állvánnyal, bokszzsákkal és tatamival. Külön női és férfi öltözők, zuhanyzók és mosdók állnak a rendelkezésetekre.

Szóval, ha kezdő vagy és tanulni vágysz, esetleg tapasztalt vagy már, de fejlődni kívánsz, vagy csak egyszerűen mozogni akarsz egy kellemes környezetben, akkor ajánlom a ReKagym nyújtotta lehetőségeket.

 
Elérhetőségek:
Cím 1164 Budapest, Batthyány Ilona utca 8/b
Telefon 06 30/ 841 06 76
facebook.com http://www.facebook.com/rekagym
web http://www.rekagym.hu

 
Heiszer Károly

Posted by | View Post | View Group

Cimke:  

Leave a reply