Bellator 96: King Mo KO-győzelemmel tért vissza, Babalu befejezte

A Bellator Summer Series idén nyáron sem pihen, a legnagyobb forróságban ütős összecsapásokat raktak a fight card-ba. Hajnalban jött a King Mo vs Seth Petruzelli párosítás, mely az est főmérkőzése volt, miután egy sérülés miatt törölni kellett a Michael Chandler vs Dave Jansen meccset. Mindkét harcosnak létfontosságú volt a győzelem, hiszen a mostani sorozatban csupán 4 ember maradt a félnehézsúlyú-torna küszöbén, a győztest majd reményeink szerint Végh „Pumukli” Attila várja a ketrecben. King Mo legutóbb ráfázott a nagyképűségére, és óriási meglepetésre Emanuel Newton kicsapta őt az első menetben. Petruzelli sem volt sokkal szerencsésebb, őt az a Jacob Noe állította meg, akinek ezen a gálán szintén jelenése volt. Nem sokáig tartott a meccs, hiszen az első menetben, egy takedown után Petruzelli nem igazán figyelt King Mo-ra, aki le is csapott a földön fekvő áldozatára. Egy ütés elég volt, Petruzelli szeme felakadt, meredten feküdt a padlón.

A másik meccs a Jacob Noe vs Renato „Babalu” Sobral összecsapás volt. Némi érdekesség, hogy a tornán mindkettejüket az orosz Mikhail Zayats állította meg. Babalu 37 évesen próbált volna még utoljára felkapaszkodni a csúcsra, de Noe nem hagyta neki. Nos, lehet, hogy Babalu világklasszis a földön, tudta ezt Jacob is, ahol lehet, kerülte a földharcot. A 3.-ik menetben aztán sokat kapott a brazil, a beszedett ütésektől tántorgott is rendesen, végül Kerry Hatley bíró be is szüntette a meccset. Babalu mérges is volt, meglökte a bírót, de összességében nem hozott a spori rossz döntést, a brazil harcos pedig bejelentette visszavonulását.

War Machine is visszatért a ketrecbe 19 hónap kihagyás után, úgy tűnik elege lett a börtönből, nagyon összeszedetten érkezett a csatába. Ellenfele Blas Avena volt, akit véleményem szerint csupán önbizalomdoppingként vetettek oda War Machine elé, nem is volt kérdéses, hogy ki a jobb harcos. TKO-győzelem lett a vége War Machine-nek, akinek a helyszínen drukkolt épp aktuális pornós macája. Elmondása szerint nagyon komolyan figyelni kell rá a ketrecben, a bajnoki címért jött, és nem csupán asszisztálni az öv felé vezető úton.

H.Ákos

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..