Belcher tiszteletre tanítaná Palharest

belcher.jpg

Ahogy azt ma olvashattátok márRousimar Palhares immár nem az UFC bunyósa, miután az UFC Fight Night 29 programjában megcsavarta Pierce lábát és nem nagyon engedte azt a kopogás ellenére sem, Dana meg kicsapta őt. Maga Pierce csapata kérte a mérkőzést követően, hogy az atlétikai bizottság vizsgálja ki az esetet, a szakik az UFC döntés mellett 90 napra felfüggesztették versenyzői engedélyét. A vélemények megoszlanak a profik között is az esetről, de az alábbi visszajátszáson egyértelműen látszik a sportszerűtlenség. (köszönet chuck-d a linkért!)

Aztán Alan Belcher írt Twitterén, ami szerint ismételten megütközne a brazillal, hogy móresre tanítsa őt, pontosabban tiszteletet tanítson számára ellenfeleivel szemben. Belcher tavaly győzte le Palharest TKO-val, miután többször is sikeresen védte a brazil lábfeszítéseit. Értelem szerűen az UFC-ben nincs mód a visszavágóra, ezért Belcher a Gracie srácokat kérte, hogy a következő Metamoris jiu jitsu gálán hozzák el neki Palharest, tehát hazai pályán menne Toquinho ellen. Kíváncsian várom…

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..