Barnett mészárlást tervez Browne ellen

Josh Barnett 24 éves korában minden idők legfiatalabb UFC nehézsúlyú bajnoka lett, azonban doppingvétségének köszönhetően megfosztották a címétől. A szervezettől való távozása után aztán felemás utat járt be Josh, aki Pride-gálákon is megmérettette magát, Japánban folyamatosan visszajáró vendégnek számított. Az USA-ban Strikeforce-gálákon láthatta őt ismét a nagyérdemű, ahol egyedül Daniel Cormier-nek sikerült csupán megállítania. Barnett végül hosszas huzavona után idén tért vissza az UFC-be, ahol Frank Mir legyőzésével azonnal jelezte is, hogy komoly tényezője lehet a nehézsúlynak. Josh decemberben tér vissza Travis Browne ellen, és ennek a meccsnek a győztese akár kihívói pozíciót is kaphat a közeljövőben:

„Ez egy nagy lehetőség a számomra. Ez a srác egy ifjú, feltörekvő harcos. Azt akarja, hogy felfigyeljenek a nevére, és hogy bebizonyítsa, Overeem legyőzése nem csupán egy egyszeri villanás volt. Rajtam keresztül akar nevet szerezni magának, én pedig arra készülök, hogy felvéssem a nevét egy sírkőre.”

H.Ákos

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..