Balhé? Az lesz!

image

Eddigi legrangosabb rendezvényére készül a Hungarian Pitbull Team Debrecen tulajdonosa, Kovács Szabolcs olyan gálát szeretne tető alá hozni december 17-én a Hódos Imre sportcsarnokban, amely nem csak a szakma, de a remélhetőleg szépszámú közönség tetszését is elnyeri.

December 17-én már harmadik alkalommal veszik birtokba a Hódos Imre sportcsarnokot harcosaink. Az előző két rendezvény tapasztalatait felhasználva Kovács Szabolcs csapatfőnök minden eddiginél húzósabb fight cardot állított össze. Az érkező hazai és külföldi riválisok minőséget képviselnek, a román és a moldáv harcosok fellépését intéző Gergely Attila pedig megbízható sportember, így nem csak ígéretek, de harcosok is érkeznek a decemberi bunyóra.

– Az évek alatt megtanultam, kizárólag csak korrekt munkatársakkal szabad dolgozni – kezdte Kovács Szabolcs. – Belefutottam már olyanba, hogy megegyeztünk a versenyzővel és a menedzserével, aztán néhány nappal a gála előtt valami mondvacsinált okkal lemondták a meccset. Most ilyen nem lesz, igazi sportemberekkel tárgyaltam, Gergely Attila pedig többször bizonyította, ha valamiben megegyezünk, az úgy is van.

Nem „fekvőemberek” várnak majd harcosainkra a Hódosban, topbunyósaink minden tudására szükség lesz, ha győztesen akarják elhagyni a szorítót. A nemzetközi tapasztalatokkal egyre jobban felvértezett Soltész Lacira a kőkemény Dologh Gyuri vár. A két fighter összecsapott már, a kiegyenlített ütközet akkor sportolónk sikerét hozta. Dologh nem az a fajta, aki szereti a szimpatikus vesztes szerepét, neki fog ugrani Lacinak, az izgalom garantált.

Ifjú tehetségünknek, Kálucz Martinnak Beszterczei Móriccal van elszámolni valója. Dunaújvárosi összecsapásuk igen furcsa körülmények között ért véget, már készültek az extramenetre, amikor a bírók megváltoztatták néhány perce hozott döntésüket, s a világbajnok Felföldi Szabolcs által trenírozott Beszterczeit hirdették ki győztesnek. Martin agilitását ismerve ez most nem így lesz, harcosunk nem tervez extramenetet, korábban szeretné dűlőre vinni a dolgot.

Természetesen a Zahari testvérek, Vince és Kristóf is fellépnek, könnyű este rájuk sem vár, Vince Marius Maréval, Kristóf Adrian Valeannal üti össze „kiskesztyűit”. Keleti szomszédunk harcosai komoly erőt képviselnek.

A rutinos Fényes Zsolti is megmutatja tudását, kick- és thai-bokszban is eredményes sportolónk decemberben MMA-ban lép a kötelek közé, riválisa Marius Ciocarla lesz.

Edző-versenyzőnk, Borbély György K-1-ben Ciprian Bradean ellen veszi fel a harcot, Gyuri legutóbbi Hódosban bemutatott bunyója nem sikerült jól, biztosra vehető, hogy kettőzött akarattal lép majd ringbe.

Pallás Ricsi csibészségére mindig vevő a közönség, csupa szív tehetségünk Kovacu Flabius ellen mutathatja meg, mit ér a cívis virtus.

Taskó Rodrigó meccse még szervezés alatt, bár Rodi vállalkozásai miatt nem minden edzésen tud részt venni, ám a ringben ezzel nem foglalkozik, kiteszi a szívét, utolsó leheletéig harcol.

„Vendégművészek” dolgában sem állunk rosszul, a magyar MMA mezőny több ismert és elismert bunyósa is tiszteletét teszi december 17-én a Hódosban. A Polgár testvérek Norbertje senki előtt nem szorul bemutatásra, igazi ragadozó, nem szokása végigdolgozni a meccseket, ha lehetősége nyílik rá, rövidre zárja bunyóit. Testvére, Ádám sajnos sérülés miatt kénytelen kihagyni a debreceni „matekot”.
 
Petrovszki Attila sem tér ki a hirig elől, meccsein garantált az izgalom.

Ökrös Sándor 90 kilogrammban készül egy kis MMA-oktatásra, kérdés, Popa Florin Iliének mennyire tetszik majd a tanuló szerepe. Van egy olyan érzésünk, semennyire, hatalmas verekedés várható a két jó vérű harcos találkozóján.

Kovács Szabolcs tervei szerint ifjú tehetségeink is megmutathatják tudásukat a Hódosban, az ültetőmérkőzések alatt többen is lehetőséget kapnak a megmérettetésre. 16:30-tól kapunyitás, 16:45-től fiataljainké a főszerep.17:45-től veszi kezdetét a hivatalos program, 21 óráig osztják a pofonokat a srácok. Az est azonban nem ér véget, a Fight Code K-1 MAX európai döntőjének megrendezésére kerül sor, a négyes finálé egyik résztvevője a debreceni csibész, Balogh Norbert lesz.

Warriors in Hell

FIGHT CARD DEBRECEN december 17

Dologh György   VS   Soltész László
Besztercei Móricz   VS   Kálucz Martin   MMA
Marius Marne   VS   Zahari Vince  MMA
Adrian Valean   VS   Zahari Kristóf   MMA
Marius Ciocarla  VS   Fényes Zsolt MMA
Ciprian Bradean   VS   Borbély György  K-1
Marius Monteanu VS   Taskó Rodrigó   MMA
Kovacu Flabius   VS   Pallás Richárd  MMA
Bred Sergiu  VS   Petrovszki Attila   MMA
Marius Pannin   VS   Polgár Norbert   MMA
Popa Florin Ilie   VS   Ökrös Sándor   MMA

warriorsdb.jpg

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..